Leder du efter gave til din veninde eller søster som lige født sit første barn? Det er ikke altid lige til at finde på gode gaver når der er 10 dage til jul. Derfor har vi lavet en guide til 3 gode gaver du kan give til den nybagte mor som ikke er 100% rettet mod hendes barn.

1.Babyudstyr af høj kvalitet

Som mor er man trådt et skridt ind i et helt nyt univers hvor man både skal tænke på sine egne og barnets behov. Så hvis din veninde eller søster har fået et barn, kan de være forvirrede over alle de muligheder som man har at vælge imellem når det kommer til babyudstyr.

Desuden bruger nybagte forældre ofte mange penge på udstyr, og det giver dem ikke plads til at tænke på sig selv. Derfor kan du give dem noget af det udstyr de har brug for, så de kan lægge deres penge andet steds.

Du kan f.eks. give den nybagte mor en lækker bæresele eller slynge til at bære barnet i. Disse skal helst støtte op om barnet og give forældrene en mulighed for at have god holdning i kroppen når de har slyngen på. Du kan også undersøge om de mangler sengetilbehør, som dyner eller puder, og give det som gave.

Du kan finde mange former for babyudstyr, men hvis du vil give noget af kvalitet, skal du kigge på liams.dk. Her kan du finde alt til sengen, bæreudstyr og diverse møbler til børnenes værelse, der alt sammen fokuserer på at give den bedste start på barnets liv og livet som forældre.

2.Miljøvenlig hjemmespa

Næste alle kvinder vil sige det samme når de er blevet mødre: ”jeg vil gøre alt for mine børn”. Men skal det betyde at ting skal gøres på bekostning af dem selv? Det mener vi ikke.

Selvfølgelig skal barnets behov komme i første række, men derfor behøver mor ikke glemme at hun kan forkæle sig selv i de stunder, hvor barnet sover eller leger med faren eller familiemedlemmer. Det kan være når hun skal i bad eller til et arrangement, hvor babyen kommer med.

Det er dog vigtigt at du sørger for at give hende produkter, der ikke fremprovokerer allergier hos barnet eller hende selv. Derfor skal du undgå parfume og parabener så meget som muligt.

Du kan give hende lækre produkter fra Helsebixen til disse øjeblikke, så hun kan opleve lidt luksus uden at skulle bekymre sig. Produkterne har fokus på at være så økologiske og sunde som muligt, hvilket passer perfekt til en nybagt mor.

Du kan f.eks. også foreslå en hjemmespa for hende og dig selv, så du kan holde øje med barnet, mens hun er i gang med sin bodyscrub. Det gør også det hele en tand hyggeligere at gøre det til en venindeaktivitet.

3.En gave som giver overskud

Som ny mor kan man nemt opleve belastninger både fra graviditeten og fra tilvænningen til at have fået en baby. Hvis du vil give din veninde eller søster overskud som gave, kan du give hende et gavekort til Body SDS.

De tilbyder nemlig en helhedsbehandling, der kombinerer massage, akupressur, bevægelse og åndedrætsteknik for at aktivere kroppens kredsløb, løsne spændinger og skabe en udrensning af fysiske og psykiske gener.

Under en session tages der hånd om patientens egne behov og de problemer, som terapeuterne mærker i kroppen. Dermed arbejdes det med både de fysiske laster og følelsesmæssige problemer, man kan have siddende i kroppen.

For en nybagt mor kan det for eksempel være fødselsdepression eller stress over at skule tage sig af barnet, samtidigt med alt andet foregår. Desuden kan det hjælpe på rygsmerter i forbindelse med graviditet og vægtproblemer.

Har din veninde eller søster mere udtalt sig om en træningsplan, der kan hjælpe hende med at komme i form igen efter graviditeten, kan dette også lade sig gøre.

Et gavekort kan nemlig gælde til en behandling eller som betaling for træning. Så kan modtageren selv vælge, om hun vil slappe af med en massagebehandling eller begynde på et træningshold.

Læs også guiden til hvad man IKKE må spise når man er gravid!