GU10 LED giver overskud

Mine børn glemmer altid at slukke lyset efter sig, de står altid og kigger ind i køleskabet og de åbner gerne for varmen med et vindue på klem. Det er svært at få sine yngre børn til at tænke på miljøet. Altid på farten med alt andet i tankerne end energiforbrug. Min mand og jeg har fire børn, de er henholdsvis 3, 5, 7 og 11 år gamle. Det er svært at holde sin husstands energiforbrug nede på at lavt punkt. Med aktivitet i huset hele tiden bliver der brugt rigtig meget strøm. Playstationens, fjernsyn, musikanlæg og bærbare computere. Det er helt vildt. Min mand og jeg har tænkt meget over hvordan vi kan nedbringe vores energiforbrug uden at skulle irettesætte vores unger hele tiden.

GU10 LED Svaret for os har i første omgang været GU10 LED. Vi har skiftet samtlige pærer i huset til GU10 LED pærer, så vi ikke bruger så meget energi på belysningen i huset. Det er en rigtig god start. Når man har så mange børn er det tit at der er lys, som står og brænder unødvendigt. Det er ikke godt for energiregningen eller miljøet. Vi har faktisk nedbragt vores energiforbrug en stor bid ved at udskifte husets belysning til at bruge GU10 LED. Det er vi rigtig glade for fordi det giver lidt ekstra penge på kontoen. Man vil meget hellere bruge lidt ekstra penge på GU10 LED i første om du betyder at man på sigt får mulighed for at bruge sine penge på sjovere ting end dyre forbrugsregninger.

 

Børnene glade for GU10 LED

Børnene er glade for at vi har fundet ud af at spare med GU10 LED. DE fik en tur til legeland for overskuddet. Vi havde en rigtig god dag sammen alle 6 og for det takker vi GU10 LED.