Står du foran en længere barselsperiode? Og har du ikke før været i en sådan situation? Så vil du blive overrasket over, hvor meget fritid man har, når man er på barsel. For selvom der er meget arbejde med en lille baby, er der også perioder i løbet af dagen, hvor babyen bare sover og dermed passer sig selv.

Derfor er det også relevant, at man begynder at overveje, hvad man skal få tiden til at gå med. For når man har gjort huset rent 27 gange og set det meste på Netflix, vil man med garanti begynde at kede sig. I artiklen her kommer vi med nogle alternative forslag til, hvad du kan bruge din barselsperiode til, når du mener, den er begyndt at blive lidt for ensformig. Læs mere her, og bliv klogere på, hvad du kan bruge din barselsperiode på.

Brug tiden i selskab med de online spillehaller

En barselsperiode bærer nogle gange præg af, at der ikke er ret meget spænding i forbindelse med hverdagen, og det kan være frustrerende, hvis man før barsel havde en travl hverdag, hvor man var vant til, at pulsen var høj. Derfor kan du også med fordel vælge en aktivitet til barselsperioden, hvor du får lidt spænding i hverdagen, og i den forbindelse er det måske ikke helt dumt at overveje at starte en karriere hos en af de mange online casinoer. Her har du mulighed for at hygge dig med alverdens spil – fra poker til roulette. Og der er med garanti også et spil, der passer perfekt i forhold til dit temperament og din risikovillighed.

Er du dog ikke så meget for at skulle spille om penge, kan du passende vælge en model, hvor man kun spiller om fiktive penge. På den måde risikerer man ikke at miste sine surt optjente penge, men man kan stadigvæk få mulighed for at få sved på panden og spænding på et helt pirrende niveau.

Brug tiden på at læse den bog, du aldrig fik læst

Har du ikke lyst til at bruge din barselsperiode på spil, kan du i stedet vælge at bruge tiden på at læse en bog eller lytte til en lydbog. På den måde har man noget at stå op til, og man kan snildt gå fra og til sin bog, når babyen for eksempel har behov for omsorg eller en ny ble.

At læse en bog kan også være med til, at man får en både lærerig og interessant barselsperiode med mulighed for at få en dybere samfundsindsigt – og så er man muligvis blevet meget klogere, når man efter barsel vender tilbage til det ’almindelige’ liv. Og det er måske ikke helt ringe, når ens hverdag ellers i hovedtræk går mest ud på, at man skal tilse babyen og dække babyens behov.

Berig din barselsperiode med en af ovenstående aktiviteter – det vil du bestemt værdsætte, når du har skiftet ble for 27 gang.