pillefyrNår jeg nogle gange tager op i vores sommerhus, og det er hunde koldt om vinteren, og når der ikke rigtigt er så meget at lave deroppe, andet end at sidde og fryse, så er det at jeg begynder at tænke, at det da ville være meget lækkert med et pillefyr. Det er sådan set ikke fordi, at det er noget jeg føler at jeg mangler til hverdag. Det er heller ikke  noget, som jeg tror at vi kommer til at få i vores sommerhus. Jeg er sikker på, at der er ting som vi skal have lavet inden vi begynder at arbejde med at få et pillefyr.

Der er altså slet ingen tvivl om, at når alt kommer til alt, så er det vigtigste jo faktisk at finde ud af, hvad det er man rent faktisk skal lave. Der er jo slet ingen tvivl om, at uanset hvad der ender med at ske, så er jeg sikker på, at fremtiden er den eneste vej frem. Lige ledes så er jeg enig at et pillefyr altid er en god mulighed. Det er også derfor at jeg ikke lige nu afskriver pillefyr. Det bliver dog meget spændende at finde ud af, hvem der i virkeligheden kommer til at løbe med fremtidens fyr og altså mest sælgende.

Mest sælgende pillefyr

Der er nemlig ingen tvivl om, at det pillefyr, som kommer til at vinde denne gang, helt sikkert kommer til at vinde mange år frem efter. Det er nemlig sådan, at udviklingen af pillefyr hele næste år vil blive aflyst. Der er nemlig strejke i branchen. Det at der er strejke betyder at vi på en eller anden måde, bliver så forsinket at vi simpelthen ikke når at lave årets nyeste produktioner. De nyeste må altså vente endnu et år, med at være det nye pillefyr.