Jeg har i mange år brugt kreatin, og der er ingen tvivl om at kreatin helt klart er mit ynglings middel. Jeg ved ikke helt hvordan det kan være, at jeg virkeligt elsker kreatin så meget. Der er dog ingen tvivl om, at jeg helt klart regner med at finde ud af, hvad der rent faktisk kommer til at ske. Jeg er dog helt sikker på, at vi på et eller andet tidspunkt nok skal ende med at finde ud af, hvad der lige kommer til at ske. Det er dog helt sikkert, at lige siden jeg begyndte at træne, så har jeg haft meget mere selvtillid. Det er altså virkeligt dejligt, og jeg er simpelthen så glad for, at jeg er begyndt at træne. Det er selvfølgelig ikke lige for nyligt, at jeg begyndte at træne. kreatinDer er dog ingen tvivl om, at jeg virkeligt glæder mig meget til at komme i gang med at træne igen. Specielt fordi at jeg lige har fået noget helt nyt kreatin. Det er sådan, at det kreatin jeg lige har fået, er ekstra godt. Du skal ikke spørge mig hvordan dette kreatin er bedre.

Bedre kreatin

Det er nemlig en evig kamp, at finde ud af, hvad der rent faktisk gør at der ikke er noget kreatin der er bedre. Det er altid en kamp mellem dem man træner med hvilket produkter man bruger. Derudover så er det også vigtigt hvor meget man betaler. Til sidste så er det også vigtigt at sige, at der slet ikke er tvivl om, at det virkeligt er meget anderledes at bruge kreatin eller ej. Jeg er altså slet ikke i tvivl om, at det virkeligt nok skal fungere. Jeg er dog sikker på, at jeg på et eller andet tidspunkt nok skal finde ud af, hvad man rent faktisk kan opnå med kreatin. Der er jo slet ingen tvivl om, at man virkeligt kan opnå ret meget. Jeg er dog ikke i tvivl om, at der nok skal foregå et eller andet.