Noget af det mest stressende som forældre er, at udover man skal hjælpe børnene med lektier og leg og hygge og være gode omfavnende forældre så skal man også lave god og nærende mad til børnene.

Her får du en række madretter, som jeg godt selv kan lide at servere for børnene. De er kendetegnet ved at være lette at lave, ikke tage lang tid og mange af retterne kan faktisk laves sammen med børnene. Mad til børn skal være nemt, hurtigt og så skal det også være lækkert. Hvis det så også kan være sundt og sjovt, så er det superfedt, men det er ikke et krav!

Kartoffelmos med millionbøf

Det behøves langt fra at være avanceret når du serverer for dine børn. Ofte er det en fordel det er nemt og simpelt. Kartoffelmos med millionbøf er sådan en dejlig lille middagsret, som langt de fleste børn godt kan lide.

Der er et lille trick når du laver disse sammensatte retter. For rigtig mange børn kan ikke lide at forskellige retter bliver blandet sammen, derfor server kartoffelmos og millionbøf ved siden af hinanden. Andre børn kan sagtens lide at få det serveret oven på hinanden. Find ud af hvad dit barn foretrækker.

Find opskrift på kartoffelmos her.

Find opskrift på millionbøf her.

Pølsehorn perfekt til madpakker

Pølsehorn er en af de bedste opfindelser til børnefamilier. Du kan lave pølsehorn nu og fryse dem og brug dem til madpakken. Det er vildt nemt at lave pølsehorn. Du kan se en opskriftsvideo nedenfor:

Eller find videoopskriften på pølsehorn her.

Det er ikke den sundeste ret, men det er heller ikke den usundeste, og så er det rigtig nemt at lave pølsehorn.

Find opskriften på pølse horn her.

Kylling i karry – en evig klassiker

Der er ikke noget som kylling i karry – og det er noget de fleste børn elsker. Ja det gør voksne også. Kylling i karry er en rigtig familieret, og vi spiser den flere gange hver måned. Du skal naturligvis ikke gøre den for stærk. Det skræmmer de fleste børn væk. Deres smagsløg er stadig mere følsomme end voksne menneskers smagsløg.

Du kan finde opskriften på kylling i karry her.

Har du andre klassiske børneretter som du vil dele, så skriv det i kommentarfeltet nedenfor!