Min store dag uden dykkermasker og en sur mor

Da jeg var lille, skulle jeg holde fødselsdag for mine klassekammerater. Jeg holdt min fødselsdag i svømmehallen, men jeg havde glemt mine dykkermasker. Det blev jeg meget ked af, men mor nægtede at hente dem til mig. Jeg måtte derfor klare mig uden. Da alle mine klassekammerater ankom, fik jeg alle mine gaver. Da de alle sammen havde fået noget at drikke, begyndte jeg at pakke mine gaver op, og der ventede mig en masse overraskelser.

 

Dykkerbriller i gave og en rigtig flot badedragt

I en af de første gaver jeg åbnede, havde jeg fået et par dykkerbriller, og jeg blev derfor meget glad. Nu kunne jeg dykke ned i det dybe bassin. I en af de andre gaver jeg fik, havde jeg også fået et par dykkerbriller, og jeg blev derfor glad igen. I den bedste gave jeg modtog, havde jeg fået en rigtig flot badedragt. Den var sort med røde hjerter, og bag på var der en rød sløjfe, der matchede hjerterne. Den var virkelig smuk, og min mor syntes også den var pæn. Jeg ville rigtig gerne have den på med det samme, og jeg skiftede derfor ude i omklædningsrummet.

Du kan finde flotte badedragter hos Gesjaeften her.