De fleste danskere har i dag en smartphone. Vi har virkelig taget den nye teknologi til os og vi deler oplevelser, billeder og videoer over alt, hvor vi har mulighed for det. Vi er på Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat osv. hvor vi dele billeder og videoer af alt det vi oplever. Et problem med smartphones og disse medier er bare, at det sluger en hel del strøm. De fleste har nok prøvet, at løbe tør for strøm på et vigtigt tidspunkt og der findes faktisk ikke noget værre.

Når man står og skal tage et billede eller en video af f.eks. sit barn, der laver noget interessant og så har man ikke mere strøm. Vores smartphone er vores adgang til at gemme vores egne og vores børns oplevelser. Uden strøm kan vi stort set ingenting, da de fleste i dag faktisk ikke engang har et helt normalt kamera, fordi de i stedet bruger deres smartphone til det hele. Når der er et problem som dette, så er der naturligvis også blevet lavet en hel del løsninger. En af de bedste og mest populære løsninger er den såkaldte Powerbank.

Læs mere om Power bank her

Køb en Powerbank og hav strøm med dig over alt

En Powerbanks funktion ligger lidt i navnet – det er en slags strøm bank. Man lader sin Powerbank op og den kan så videregive strømmen til ens smartphone når den er ved, at gå tør for strøm. De fleste Powerbanks kan rumme 2-3 fulde opladninger af en smartphone, så man har altså ekstra strøm til rigtig lang tid. En sådan gadget kan godt lyde dyr, men det er den faktisk ikke.

For et par hundrede kroner kan man få en rigtig god Powerbank, som man kan bruge i mange år. De er små og kompakte, så man nemt kan have dem med i lommen eller tasken. Med en Powerbank i lommen vil du stort set aldrig løbe tør for strøm, og du kan altså fange alle børnenes oplevelser med din smartphone. Opladningen fra en Powerbank tager den samme tid, som den gør når man lader sin smartphone op på traditionel vis, så det kan gøres forholdsvist hurtigt. Så hvis du hader når din smartphone går tør for strøm, så skynd dig at få fingre i en smart Powerbank.