Invitationen er lavet i lyserøde farver og med fine, røde kringlede bogstaver. På forsiden sidder det nyeste portræt af hovedpersonen side om side med små fine sløjfer, der er klistret på med lim. Det kunne nemt være beskrivelsen på en invitation til både fødselsdag og barnedåb. Uanset om du er modtager eller afsender af invitationen, så skal du nu i gang med at komme på gaveideer.

Der findes et hav af muligheder, når det kommer til gaveideer til piger, men nogle gange kan det være svært at se skoven for bare træer. Derfor har vi samlet ideer, som både kan komme på ønskesedlen, eller som kan pakkes ind med det samme og bringe glæde til en pige, du har kær.

Malebøger er fordybelse til alle aldre

Til de kreative sjæle er en malebog altid en god gave. De fleste børn elsker at være kreative, og en malebog kan være med til at udvikle barnets motorik. De fås til alle aldre og i mange forskellige sværhedsgrader, så uanset om det er til din lille niece, der vil øve sig i at tegne inden for stregerne, eller din teenagekusine, der ønsker sig en bog til at fordybe sig og farvelægge New Yorks skyline.

Selv for mange voksne er malebøger blevet en måde at slappe af og fordybe sig i en ting. Det kan gøres i fuldstændig stilhed, det kan gøres sammen med andre, og i hvert tilfælde kommer der et flot resultat ud af arbejdet. Hvis du også selv nyder at slappe af med en malebog, så er det noget, I kan gøre i fællesskab, og det kan binde jer tættere sammen. Vil du gøre ekstra meget ud af gaven, kan du købe farveblyanter og lave en invitation til en hyggelig eftermiddag, hvor i maler, drikker te og hygger jer. Så vil malebogen få ekstra meget betydning.

Dukker skaber minder

En dukke er en gave, der kan skabe meget glæde. De findes i mange forskellige former, men fælles er, at der kommer en helt særlig knytning mellem dukkens ejer og dukken. Et bånd der vil blive husket og måske ikke bliver skabt ved andre materielle gaver. Hvis du ønsker en dukke med et livligt og virkelighedsnært udtryk, så er babydukkerne fra Asi et godt bud. Her kan du finde unikke dukker i forskellige størrelser. Du kan se hele udvalget af dukker her. På siden kan du også finde forskelligt dukketøj og -sko. Du kan gøre Asi dukken endnu mere personlig, hvis du har noget gammelt babytøj, du kan give med. Måske har du noget liggende på loftet fra din egen barndom, eller hvis du er god til at stikke, kan en lille ekstra ting være med til at give Asi dukken en tilknytning til dig.

Gaver kan gøres til meget mere end blot en ting. Du kan tænke ud af boksen og tilføje en lille ting, som kan give ekstra værdi. De bedste gaver er dem, som skaber glæde og minder, og det behøver ikke at forhøje dit gavebudget. Som en lille, ekstra ting kan du tilføje et hjemmelavet kort, og på den måde vil gaven give et ekstra indtryk.