De fleste siger altid, at det er en god ide at have et USB stik, og det er jeg helt enig i. Man ved aldrig, hvornår man lige falder over nogle fantastiske billeder så, og så kan man lige få det fra en iphone eller computer over på ens USB stik. Det er så super nemt, og det er helt klart noget, der minder mig om, hvor langt den teknologiske udvikling er kommet. Det er så nemt, at det næsten er for godt til at være sandt. Sådan er det dog bare, og jeg ved også, at det virkeligt er så fedt, at det rent faktisk er muligt at gøre dette. Jeg håber altså helt klart derfor også, at det på en eller anden måde også er meningen at dette skal ske. Det er altså super fedt, og det er også derfor, at det virkeligt er en god måde at gøre det på. Jeg er sådan set slet ikke sikker på, om det overhovedet er meningen at jeg skal bruge et USB stik så tit.

Praktisk at have med sig

Derfor er det dog altid rart at have på sig, og det er jo virkeligt en god måde at lave backups af sine videoer og billeder af sine børn. Det er simpelthen bare så dejligt, og jeg er helt klart så glad for at vide dette. Der er dog alligevel ingen grund til, at det endnu ikke er gået op for dig endnu. Det er altså vildt fedt, og derfor er der altså heller ingen grund til, at det ikke kommer til at lykkedes for dig. Som sagt, så er der altså virkeligt ingen grund til, at det endnu ikke er blevet almindeligt, at rende rundt med et lille USB stik. Det er så nemt, og det er altså altid godt at kunne modtage noget data. Det mener jeg virkeligt, og jeg ville da helt klart ønske at det også gav mening. Det er altså ret fedt, og derfor, er jeg altså heller ikke så sikker på, om det rent faktisk er moderne endnu. Jeg er dog sikker på, at jeg altid vil efterstræbe at få dette USB stik med rundt på mig.