Er I en familie med børn, kender du sikkert situationen, hvor I har sørget for et fint børneværelse til børnene, hvor de har deres egen seng, og hvor der gjort ekstra ud af, at det skal være lidt hyggeligt at have sit eget værelse. Alligevel oplever man, at børnene komme trippende ind til mor og far sent om natten, fordi det er jo ekstra hyggeligt at ligge i smørhullet imellem dem. Hvis du kender til fænomenet, har du sikkert også erfaret, at det hurtigt kan blive lidt trangt i mor og fars seng, når ungerne sniger sig derind om natten. Løsningen er en seng, hvor der er plads til hele familien om natten.

 

Vælg en seng med god plads

Sker det ofte, at børnene gerne vil sove sammen med jer i soveværelset, kan det være svært at få plads til alle, uden at I skal ligge helt klemt sammen. Skal du alligevel have en ny seng til soveværelset, kan det være en fordel at overveje en model, hvor der er plads til hele familien, uden I skal ligge i en stor bunke, hvor der skal en gang kluddermutter til at få alle ud af sengen.

 

Her kan en king size seng være rigtig god at overveje. Det er typisk en seng, der er noget større end de traditionelle senge. Det giver bedre plads til hele familien i sengen. En almindelig dobbeltseng måler typisk 180×200 cm. En king size seng måler i stedet 210×210 cm eller 220×220 cm. Der er derfor en del mere plads at dele ud af, når der kommer små poder ind om natten. Med en king size seng er der plads til alle, og når børnene for en gangs skyld sover i deres egen seng, er der rigeligt med plads at boltre sig på for mor og far.

 

Du forbedrer din søvn ved at gøre plads til alle

Selvom det er hyggeligt at ligge tæt sammen og sove hele familien, kan det påvirke din søvn en hel del. Når I er mange i sengen, er der større risiko for, at I får puffet lidt til hinanden i søvne. Det kan selvfølgelig have en stor indflydelse på ens nattesøvn. Sover man ikke godt, er det nemt at mærke dagen efter, da man typisk vil være helt energiforladt. Hvis man ved, at det ofte sker, at ungerne skal sove inde ved mor og far, er det en klar fordel at sørge for en seng, hvor der er god plads til alle. Det giver nemlig alle i familien mulighed for at få en bedre nattesøvn.

 

Det er igen derfor, at en king size seng kan anbefales til soveværelset i børnefamilien. Det er de færreste forældre, der aldrig har oplevet, at børnene sniger sig ind til mor og far om natten. Man kan lige så godt være forberedt på det, og på den måde få det bedste ud af det. Med en king size seng får både mor og far og børnene en god nattesøvn, når hele familien samles i en seng.