Ser vi i dag overordnet på tallene, så er der ingen tvivl om, at skilsmisse børn virkeligt har det hårdt. Jeg er faktisk slet ikke i tvivl om, at hvis vi ser på samfundet generelt, så er det ikke dem der har det hårdest, men i forhold til deres alder, så kommer de helt sikkert igennem en masse traumatiske oplevelser, som vil følge dem resten af livet. Det er også derfor, at jeg mener, at det virkeligt er vigtigt at der er nogle der tager fat i disse børn, og sørger for at de ikke kommer ind i så store problemer som de desværre ofte gør.

Der er altså slet ingen tvivl om, at når alt kommer til alt, så er det virkeligt svært at redde disse børn fra noget som de ikke vil reddes fra. Det er altså også derfor, at vi meget tidligt skal have fat i disse børn. Den nemmeste måde at gøre dette, er simpelthen ved at komme tidligt i kontakt med børnene. Måden jeg vil foreslå at vi gør dette på, og altså den måde, som jeg er kommet frem til er den mest effektive, vil simpelthen være ved at vi tager fat i dem, og på den måde, sørger for at de virkeligt kommer godt i gang. Jeg er altså slet ikke i tvivl om, at når alt kommer til alt, at det ikke kommer til at vise sig, at gå særlig godt.

Skilsmisse børn skal have hjælp

Det jeg mener, er altså at de skilsmisse børn som vi i dag har, skal have hjælp fra starten. Som jeg også sagde, så er den bedste måde, at gøre dette på, simpelthen ved at få godt gang i skolesystemet. Endnu engang falder bolden over til lærerne, og selvom at de allerede har meget på deres tallerkner, så skal dette problem med skilsmisse børn simpelthen prioriteres.

Læs også mere på hjemmesiden Lovens Hule.