Det økonomiske puslespil der følger med at være forældre

Det er et velkendt faktum at vores kære små koster mange penge. Barnevogn, babysæde, lift, bleer og tøj de vokser fra med lynets hast. Listen er endeløs. Især med den førstefødte og i vores tilfælde to førstefødte, kan de nye investeringer være gruopvækkende. Jeg har tilbragt mange søvnløse nætter med komplicerede hovedregninger og timer svedende over Excel ark, der skulle få det umulige regnskab til at gå op.

Vi har ligesom de fleste andre, velmenende og gavmilde bedsteforælde og diverse venner og bekendte, der afleverer mere eller mindre brugbart arvegods. Det har bare ikke været nok, når man har to gylpende, skidende engle med vokseværk.

Hvordan et SMS-lån kom som sendt fra himlen

Jeg vil gerne dele vores erfaring med andre nybagte forældre i samme situation. I håbet om at det vil spare jer for en masse stress. Vi endte nemlig med at løse et akut problem ved at tage et gratis SMS-lån for at finansiere pigernes barnevogn. En let trilbar, byegnet tvillingevogn var jo absolut nødvendighed efter fødslen. Pigerne ankom en måned for tidlig og der stod vi så med skæget i postkassen. Ingen barnevogn. Den var nemlig sat på næste måneds budgetpost.

Tilfældigvis faldt jeg over en reklame for et umiddelbart attraktivt lånetilbud via SMS. Det virket som den ideelle løsning. Udover at lånet så rimeligt ud, var det enkelt og overskueligt at ansøge og pengene ville være til disposition på min konto indenfor få timer. Og vi stod jo sådan set i en situation, der krævede en her og nu løsning. Sammen med min mand undersøgte jeg sagen nærmere. Vi klikkede os ind på en låneportal. Her fik vi dels generel information om låntyper, begreber og hvad man skulle være opmærksom i forbindelse med optagelse af forbrugslån osv. Dette hjalp os med at navigere blandt de mange udlånsfirmaer og gav os en følelse af at kunne træffe et kvalificeret valg. Sitet tilbød endvidere en funktion hvor vi kunne søge på hvad lånet på i alt 5.000 kr. ville komme til at koste hos de forskellige udbydere. Vi endte med at vælge en udbyder, der kunne låne os pengene rentefrit de første 14 dage, hvilket var helt perfekt til vores behov. Vi sendte SMS´en og blot 4 timer senere stod pengene på min mands konto. Næste dag tog han ud og købte den aftalte barnevogn. Og følelsen af at være mere klar sænket sig over os. Find flere muligheder for lån her

Det var en kæmpe stressfaktor vi kunne krydse af listen med en enkelt SMS. 14 dage senere betalte vi de 5.000 kr. tilbage, kvit og frit. Det er naturligvis vigtigt at man tænker sig om inden man tager et online forbrugslån, men hvis man kan gøre det på en ansvarlig måde, er det absolut anbefalelsesværdigt. Det reddet i hvert fald os ud af en penibel situation og vi ville ikke tøve med at tage SMS-lån, hvis det bliver nødvendigt i fremtiden.

Læs også guiden hos Billig-lan.dk