Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med AUPAIRFORSIKRINGSPRISER og wupti. 

Du har sikkert før hørt om, hvad det vil sige at være værtsfamilie for en udvekslingsstuderende eller en au pair, og måske kender du endda nogen der er eller har været det. Hvis du selv er nysgerrig på at lære noget om andre kulturer, så er det en oplagt mulighed for alle parter.

En udvekslingsstuderende kommer til et andet land for både at studere og for at lære et nyt sprog og et nyt land og kultur at kende. En au pair kommer primært for at blive klogere på et andet land, og en oplagt måde at gøre det på er, at bo hos en værtsfamilie og på den måde få del i en helt almindelig dansk hverdag. En au pair tager sig af børnepasningen og hjælper til med mindre huslige opgaver, og til gengæld får hun kost, logi og lommepenge af familien. Overvej derfor at stille op som værtsfamilie. Det bliver en oplevelse for både dig, dine børn og den unge pige i huset. Dog skal du være opmærksom på, at med en au pair i huset er det lovpligtigt at tegne en au pair-forsikring. Dette er for at sikre, at du ikke selv skal punge ud, hvis der sker en ulykke eller en arbejdsskade imens din au pair er i din varetægt. Der findes flere forskellige selskaber, der tilbyder denne form for forsikring, men på Aupairforsikringspriser kan du se og sammenligne de forskellige forsikringer og finde ud af, hvilken der vil passe jer bedst. Besøg hjemmesiden her!

Skaf underholdning til børnene

Har du fået en au pair i hjemmet, som tager sig af dine børn, så kan du ofte nå lidt flere praktiske ting i hverdagen. Men for at din au pair ikke altid er nødt til at opfinde den dybe tallerken for at underholde og holde børnene beskæftiget, så bør du overveje at købe nyt legetøj – og her menes der ikke nye LEGOklodser, men lidt sejere legetøj såsom fjernstyrede biler, racerbaner, droner eller lignende. Hvis du ikke ved, hvor du skal gå hen for at finde den slags, så er der ingen grund til panik. Hos Wupti har de nemlig et stort og meget spændende udvalg af netop den slags legetøj til børn. Her finder du også alt til at indrette den perfekte legeplads i haven, heriblandt sandkasser, trampoliner, gynger, rutsjebaner og badebassiner. Dine børn kan få timevis til at gå med sjov og ballade på denne måde, så skynd dig – besøg hjemmesiden her.