Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med føtex og Pigespil.dk.

Selvom den kommende årstid ikke just lægger op til de helt store udendørs begivenheder, så kan det alligevel være en god ide at være tidligt ude med hensyn til planlægningen af en tur til fx foråret. Så kan I som familie have noget at glæde jer til, og forventningens glæde skal man absolut ikke undervurdere.

 

Men inden planlægningen for alvor kan gå i gang, så skal I beslutte jer for, hvilken type ferie I er til. Skal det være klassisk charter, storby eller måske en god campingferie? Hvis dine børn elsker at løbe rundt blandt skov og strand, så kan det netop være en tur på camping vil være noget for jer. Skal det være nemt, kan I sagtens finde et væld af gode campingpladser i Danmark, men vil I gerne sikre jer varmen og noget lidt mere eksotisk mad, så kan I finde utroligt mange steder i Europa, hvor I finder netop dette. Hvis I for alvor vil ned på jorden, både i den ene og den anden forstand, så bør I overveje at campere i telt. Det er drønhyggeligt at sove i telt – børnene vil elske det, og som familie kommer I virkelig tæt på hinanden. Køber I et stort familietelt, så er der højt til loftet og måske endda flere separate rum, og således er det stadig muligt at få en smule privatliv. Hos Føtex finder du et stort udvalg af telte, lige fra de store og de små til mange forskellige designs og former. Her kan du desuden få telte helt op til 6 personer og endda også flere, så der burde være plads til hele familien.

Glem ikke de små hyggestunder med børnene

Selvom I skal på ferie og der højst sandsynligt kommer til at være fart over feltet fra morgen til aften, så glem ikke at samle familien om noget kvalitetstid. Det kan fx være inden sengetid, at der i fællesskab bliver læst en god historie, eller I kan spille et hyggeligt familiespil. Har I en iPad med på tur, er der også rigtig mange online spil som du kan spille med dit barn. Har du en datter, så kan du præsentere hende for de mange sjove spil, som I kan finde på www.pigespil.dk. Her er nemlig spil med både LEGO, Barbie, Hello Kitty samt mange andre kendte brands, som vil underholde både hende og resten af familien i mange timer. Skynd jer blot at klikke ind på siden og opdag den sjove verden af onlinespil.