Med en tv-guide på nettet kan du nemt få et overblik over, hvornår børnenes yndlingsprogrammer bliver vist i fjernsynet. På den måde går de ikke glip af et afsnit. Med en guide som tvtvtv.dk kan du også finde et godt program, der kan underholde børnene i ulvetimen, og holde styr på de mange forskellige julekalendere.

Engang var der Børnetime en time om dagen. Sådan er det ikke længere. Nu kan børnene mere eller mindre se fjernsyn hele døgnet på kanaler, der kun sender programmer for dem. Det kan derfor selvsagt give nogle problemer som forælder, at skulle holde styr på, hvornår ens barns yndlingsprogram kommer.

Som forælder kan du derfor have en god allieret i en tv-guide på nettet, der kan give en oversigt over de forskellige kanaler og vise præcis, hvornår programmerne kommer. På den måde kan dit barn få næste afsnit med, og være sikker på ikke at gå glip af noget.

Find et godt program til ulvetimen

Det kan være svært at nå det hele som forælder. Når du både skal lave mad og står med trætte og sultne unger, kan det hele hurtigt blive lidt for meget. Det kan derfor være rart at kunne sætte børnene foran tv’et. Så kan de blive underholdt, mens du bikser noget mad sammen. På den måde kan alle hurtigt blive mætte og glade igen.

Når du leder efter et godt og underholdende program i ulvetimen, er det også rart, at du har en god tv-guide ved hånden. Så kan du hurtigt finde en kanal, der viser noget, som børnene godt kan lide – og så komme i gang med aftensmaden.

Tv-guide holder styr på julekalenderne

Tidligere var der kun en julekalender, og der var det ikke noget problem at huske, hvornår den kom. Nu viser DR1, TV2 og flere af DR’s andre kanaler julekalendere. Hvis børnene skal kunne følge med i dem alle, kan tv-guiden hurtigt komme i spil igen.

julekalendere-i-tv

I løbet af december er der mange forskellige arrangementer om eftermiddagen og aftenen. Det kan være juletræstænding på bytorvet, æbleskiver og juleklip i børnehaven og julehygge med venner og familie. Børnene kan derfor hurtigt komme til at misse et afsnit. Hvis du skal have styr på, hvornår genudsendelsen kommer, må du igen have en god tv-guide frem.

Nem og overskuelig tv-guide

En tv-guide der vil gøre det nemt for dig at finde børnenes yndlingsprogrammer og holde styr på de forskellige julekalendere, er tvtvtv.dk. Du kan nemt finde den på nettet, og du kan hurtigt få et overblik på tværs af en række kanaler. Du kan dermed let finde ud af, hvornår de gode programmer kommer og på hvilke kanaler. Du kan læse mere om guiden her.

En god tv-oversigt kan også hjælpe dig med at finde underholdning for hele familien. Det kan være, når I skal hygge jer sammen fredag aften. De store kanaler har som regel noget underholdning for hele familien, men der er også flere kanaler, der viser nogle gode film om fredagen.