Nu er det efterhånden ved at være blevet koldt, og vi har mange vintermåneder foran os fyldt med regnvejr, blæst og måske en smule sne. Derfor er det også vigtigt, at dine børn bliver klædt lunt og varmt på, så de ikke kommer til at fryse eller blive våde, når de leger udenfor i børnehaven eller i skolegården. Børn vokser lynhurtigt, og derfor er det heller ikke sikkert, at sidste års vinterjakke eller vinterstøvler passer længere. Derfor har vi herunder samlet et par gode bud til, hvordan både du og dit barn kommer lunt og godt gennem vintermånederne.

 

En god vinterjakke

Det er et must at have en god vinterjakke eller flyverdragt, så de små poder ikke kommer til at fryse, når de leger udenfor. Hvis de bruger flere timer på legepladsen, går det ikke, at de bliver kolde eller våde. Derfor er det vigtigt at finde en god termojakke, som kan holde på varmen. Hvis ikke dit barn har en flyverdragt, er det også en god idé at finde et par vinterbukser, så dit barn kan sidde på jorden eller i sandkassen uden at blive våd eller kold. Du kan finde et bredt udvalg af forskellige jakker, flyverdragter og bukser, som kan holde dit barn varm gennem hele vinteren. Det er en god idé at vælge noget vintertøj, der nemt kan blive vasket, hvis det er blevet fyldt med mudder efter en sjov dag i børnehaven.

 

Lune vinterstøvler

Ud over vinterjakken og flyverdragten er det også vigtigt med et par gode sko, der kan holde de små fødder varme. Du kan finde et bredt udvalg af fine sko, som helt sikkert vil holde dine børns fødder varme, men det er også vigtigt at se på, om skoene er vandtætte, så de kan holde til at blive våde. Ud over et par gode vintersko, er det også en god idé med et par lune sutsko, så dine børn ikke får kolde tæer, når de går på et koldt gulv i børnehaven, skolen eller derhjemme. Hos Deichmann kan du finde et stort udvalg af varme vintersko og sutsko til dine børn, så de kan holde sig varme vinteren igennem.

 

Huer og handsker til kolde dage

Hvis det er ekstra koldt, er det også vigtigt med et par gode handsker og en lun hue til at holde hænder og ører varme på vej til skole eller til en tur i skoven. Du kan finde en masse forskellige huer og handsker i mange flotte farver, mønstre og kvaliteter. Hvis du har mod på det, vil dine børn helt sikkert også synes det er sjovt, hvis du selv kan strikke huen, der skal holde deres hoveder varme.