Nu har Tweens også få muligheden for at lave personlig udvikling med workshoppen Tween Academy, det foregår hos www.mindjuice.dk i København. Tween academy er et Non-profit projekt hvor alle unge mellem 13 og 19 år kan tilmelde sig, det er GRATIS for alle deltagerne. Der er dog et begrænset antal pladser, så det er en god ide at tilmelde sig hurtigst muligt.

Workshoppen strækker sig over 5 weekender og her vil deltagerne lære om kommunikation, personlighedstype værktøjet enneagrammet og en af de vigtige emner er at få modet til at finde sine følelser, ønsker og behov, og herefter at udtrykke dem.

Pernille Lauritzen fra mindjuice har blandt andet skrevet den populære bog Tweens i samarbejde med Pia Beck Rydahl, samt arbejdet sammen med den anerkendte forfatter og famileterapeut, Jesper Juul. Dette samarbejde resulterede blandt andet i bogen “Samtaler med forældre”. Børn og unge er derfor ikke et ukendt emne for Mindjuice, og dertil skal der tillægges at de i et par år nu også har kørt med Non-profit projektet young-rolemodel academy, som er i samme dur, dog til unge i alderen 17-23 år. Young rolemodel er en af de mange successer som mindjuice har skabt siden de åbnede for 10 år siden.