New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505
interiør

12 ting du skal skrive i din kalender i år

Mange har tendens til at bruge en kalender eller en notesbog med tryk til blot at notere deadlines, møder, og telefonnumre. I dagens verden har en kalender dog flere funktioner. Hvis du kunne tænke dig at få mere ud af din kalender, så læs med her.

1. Mål for sundhed og fitness: Du skal ikke bare beslutte dig for at “træne mere” eller “spise bedre” Vær specifik med hensyn til, hvornår du vil gå i fitnesscenteret eller løbe en tur, og hvilke sunde måltider du vil lave derhjemme.

2. Tid med familien: Sørg for at planlægge regelmæssig familietid, uanset om det er en filmaften, en spilleaften eller blot en middag sammen.

3. Tid med venner: Ligesom familien er venner vigtige! Sørg for at få noget kvalitetstid med dine nærmeste venner.

4. Deadlines på arbejdet: Denne er vigtig! Sørg for at få alle dine arbejdsfrister skrevet ind i din kalender, så du kan holde styr på dine projekter og undgå sidste- minutters krampen.

5. Aftaler: Fra lægeaftaler til frisøraftaler – sørg for, at du ikke går glip af noget ved at skrive dem alle ned i din kalender.

6. Fødselsdage og jubilæer: Husk dine elskedes særlige dage ved at skrive dem ind i din kalender. Du kan endda indstille påmindelser, så du aldrig glemmer at sende et kort eller hente en gave!

7. Personlige mål: Uanset om det er at lære en ny færdighed eller tage en ny hobby, så skriv ned, hvad du vil opnå i år, og lav en plan for at få det til at ske.

8. Ferie og rejser: Hvis du er så heldig at have fri i år, så få mest muligt ud af det ved at planlægge nogle sjove ferier og rejser!

9. Finansielle mål: Hvis du ønsker at spare op til et stort køb eller få styr på din økonomi, så skriv dine mål ned og planlæg, hvordan du vil nå dem.

10. Boligforbedringsprojekter: Uanset om du vil male køkkenet eller endelig installere det nye lysarmatur, så noter det i din kalender, så du kan krydse det af fra din liste!

11. Emner på listen: Har du noget, du altid har ønsket at gøre? Hvorfor ikke gøre dette til året, hvor du endelig gør det! Skriv det ned i din kalender, og læg en plan for at få det til at ske.

12. Tilfældige venlige handlinger: Forbedre nogens dag ved at udføre en tilfældig venlig handling! Uanset om det er at betale for en andens kaffe eller at holde døren åben, kan disse små gestus gøre en stor forskel. Og at notere disse i din kalender og mindes dem fra tid til anden kan være med til at minde dig om livets små glæder.

Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts
Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News