New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505

3 gode adventsgaver til små børn

Julen begynder så småt at sætte sine spor, og nu hvor Black Friday er over os, er julehandlen først rigtigt sat i gang. Der bliver købt gave i mange vis, og selvom det har været et udfordrende år for mange butikker, så får de det bedste ud af det.

Men selvom priserne er gode på Black Friday, så er det ikke altid lige nemt at finde ud af, hvad man faktisk skal købe i gave. Specielt til de små børn, kan det være svært at finde på nogle gode gaver.
Adventsgaver er også endnu sværere, for de er som regel mindre, og skal findes i god tid da den første allerede skal gives før december er startet.
Derfor giver vi et par gode forslag til 3 gode adventsgaver, som man kan give de små børn i 2020.

 

En spændende børnebog

Bøger er altid en god gave at give til børn, eftersom der er meget læring i at læse, men også i at blive læst op for. Derfor kan man med fordel kigge efter god bog, som barnet har interesse i. Der er utallige forskellige bøger at vælge i mellem, og det gælder blot om at finde den niche dit barn har mest interesse i.

Når man skal finde barnets bog, har alderen meget at sige, eftersom det selvfølgelig har betydning hvorvidt barnet selv kan læse bogen, eller om den skal læses højt. Skal barnet selv læse bogen, er det endnu mere vigtigt, at den fanger barnets interesse, for ellers vil barnet hurtigt miste koncentrationen.

 

Lego er altid en god gave

Hvad end det er en gave til pigen eller drengen, så kan der altid leges med Lego. Der er selvfølgelig flest drenge som leger med Lego, men der er så sandelig også piger der leger med Lego.

Lego er ikke blot tidsfordriv for børn, da det også styrker en række sanser, og dermed er positiv leg for børn. Børn bliver bedre til at bruge kroppen ved at lege med Lego, og så er det også et stykke legetøj, som man kan bruge i mange timer ad gangen.

 

Sjove og trendige gadgets

Det sidste gaveforslag er ikke en decideret ting, men derimod en opfordring til, at følge med i hvad der sker omkring jeres børn. I husker måske fidgetspinneren fra et par år tilbage? Det var den perfekte gave i adventsgave, for børn der var besat af dette lille stykke legetøj. Det var en kortvarig trend, men alle mindre børn havde en, og dermed gælder det om at følge med i, hvad der trender lige i øjeblikket, og så kan man med fordel give det i adventsgave.

Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts
Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News