New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505

3 ting der kan skabe et tættere bånd mellem dig og din baby

Er du for nyligt blevet forælder til en lille ny? Så er du helt sikkert på et stadie, hvor du er ved at flyde over af kærlighed, samtidig med at du er ved at falde om af træthed. Baby er nemlig et af livets helt store mirakler, og han eller hun har brug for konstant opmærksomhed. Ligesom stort set alle andre forældre, ønsker du helt sikkert et tæt bånd til jeres barn, og i denne artikel kan du blive inspireret til hvordan.

Slynger og vikler skaber nærhed

Eftersom baby har brug for konstant opmærksomhed, er det en fordel at have den lille tæt på. Desuden får mange babyer mere ro i kroppen, hvis de er tæt på en forælder. Netop derfor er en slynge eller vikle helt genial at investere i som ny forælder. Disse ting sørger nemlig for, at du kan bære baby tæt på dig på en ergonomisk måde i løbet af dagen. Du kan blandt andet vælge at investere i en af de mange smukke ringslynger. Hvilken type slynge, der er bedst, afhænger af smag og behag. Det bedst du kan gøre, er derfor at prøve dig frem med lidt forskelligt.

Samsovning kan gøres sikkert

Der er mange forskellige meninger om samsovning med småbørn. Der er dog nogle sundhedsmæssige fordele ved det for både mor og barn. Vil du gerne forsøge dig med samsovning, men er bange for, at baby kommer til skade, eller det ikke gavner ham eller hende? Så kan det være en god ide at investere i en babyseng, der kan monteres til din seng, og hvor siden der vender ind mod din seng kan fjernes eller trækkes ned. Sådan en type seng sikre, at baby og du har hver jeres plads, samtidig med, at du kan have en hånd lige ved baby hele tiden. Tremmerne sørger desuden for, at baby bliver liggende trygt og godt hele natten.

Kom udenfor

Baby har det bedst, hvis du er glad, og du kan samtidig være den bedste mor, hvis du er glad. Derfor er det en god ide at lave en masse ting med baby, som gør dig glad. En sikker vinder er for mange at komme udenfor. De fleste bliver en lille smule skøre af at skulle være indenfor hele tiden for at passe baby, men han eller hun kan sagtens tåle at komme udenfor, hvilket du bør benytte dig af. Den friske luft og det naturlige lys vil uden tvivl gøre jer begge gladere.

Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts
Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News