Denne guide kunne dække alle slags fester hvor der er tradioner der skal udføres og minder skabes. Lad os tage udgangspunkt i et bryllup, for ved et bryllup bør det handle om de nygifte, og når man til eftertiden taler om brylluppet bør det være ned den i fokus, og ikke at det var det bryllup hvor Arne kom til at vælte bryllupskagen på gulvet.

Der findes også dem så tager den fuldt ud og erklærer bryllupet for børnefri, så de voksne kan feste igennem med maner. Og det er helt fint! De fleste vil jo have familien samlet med alle store som små, og her er 3 tips til at gøre dagen bedre med de små.

  • Sørg for mange pauser, så forældrene kan tage sig af de mindste uden at gå glip af sange, taler og gags. Toast masteren bør lægge en god plan, og også sørge for at have koordineret med køkkenpersonalet, så at der ligger en god plan for hvornår hvad bliver serveret, hvornår hvilke sange kommer ud osv. Og det er her der skal ligges god tid ind til en masse tissepauser og aktivering af de mindste.
  • Legeområde, lav et lille område til leg…. stilleleg, malerbøger, ler er et hit, perler osv.
  • For de lidt større børn er det let, bare sørg for at der er adgang til opladning til deres smartphones så de kan spille. Eller endnu bedre, inkooperer dem i festen, lad dem dele sangene ud, hente drikkevarer osv. Du vil blive overrasket over hvor ivrig 8-11 årige er når de føler sig nyttige og sete.

Har I mulighed for havebryllup så er der ingen panik, for så er det bare at have en masse gode havelege klar, stangtennis, bolde osv.