New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505

4 gode råd til en vellykket campingferie med små børn

Endelig har I ferie og er klar til at bruge en masse tid med hinanden og børnene. I skal slappe af og lade batterierne op. Men det er også netop i ferien, at I som familie har tid til at få en masse oplevelser sammen. Oplevelser som bringer jer tættere sammen og får jer til at grine.

En campingferie er afslappende og hyggelig. Her er familielivet i fokus, og friheden er stor. I kan bo i telt, campingvogn, bungalow eller hytte. I kan tage ud og spise hver aften, eller I kan samles i forteltet over et lækkert hjemmelavet måltid. Spille kortspil i myggelysets skær. Og dele en flaske vin efter børnenes sengetid.

1) Campingferie i Danmark

En campingferie giver jer rig mulighed for at opleve nogle af alle de ting, der ikke altid er tid og overskud til i hverdagen. Og det behøver ikke nødvendigvis at betyde, at I skal sydpå. Det kan være mindst lige så sjovt, afslappende og oplevelsesrigt at holde ferie i Danmark, hvor hele familien nemt kan gebærde sig på egen hånd. Her kan I være sikre på at slappe af, fordi I ved, hvordan det hele fungerer. Børnene kan selv hente en is og snakke med nye camping-venner.

2) Børnevenlig campingplads

Der er stor forskel på de forskellige campingpladser rundt omkring i Danmark. Nogle fokuserer på det ældre publikum, mens andre campingpladser er meget mere børnevenlige. Som familie er det en rigtig god idé at vælge en børnevenlig campingplads. Her er I sikre på, at børnene også vil hygge sig. På denne type campingpladser er der nemlig et væld af aktiviteter, som I kan afprøve. Det kan være alt fra fodboldturneringer til vandland. Mange børnevenlige campingpladser har også forskellige sportsfaciliteter, såsom kajakker, minigolf eller BMX-baner. Og nogle campingpladser har endda dyr, som børnene kan få lov til at klappe og fodre.

3) Legebørn i alle aldre

Når I er på camping, er det en rigtig god idé at finde på nogle sjove lege eller aktiviteter, som hele familien kan være en del af.  Nu har I nemlig tid til at spille badminton, fange krabber ved havet, male sten, lege fangeleg, holde interne konkurrencer, lave sandslotte og meget mere.

Husk også, at I aldrig skal gå ned på udstyr, når det kommer til camping. Tag gerne løbehjul, rulleskøjter, havespil, bolde, strandsager og vejkridt med til børnene. På den måde er der altid massere af sjove aktiviteter, de kan give sig til.

4) Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Når I skal på camping, betyder beliggenheden rigtig meget – både campingpladsens beliggenhed, men også jeres placering på campingpladsen. Det er eksempelvis hyggeligt at finde en campingplads, der ligger tæt på vandet, så I kan bade og lege på stranden. Det kan også være dejligt med en lille smule by i nærheden, så I har mulighed for at tage på restaurant og kigge i butikker. Derudover er det en god idé at bo centralt på campingpladsen. På den måde er I sikre på at være tæt på de faciliteter, som I benytter ofte.

Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts
Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News