New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505

5 fordele ved at vælge en væghængt reol til børneværelset.

Med et modul baseret væghængt reolsystem fra Ramwerk får du mange fordele, i denne artikel vil vi se nærmere på de fordele du får, når det drejer sig om at indrette børneværelset.

Når man indretter et børneværelse, er der ting man skal tage højde for, som man normalt ikke tænker så meget på, når man for eksempel indretter en stue.

I denne artikel vil vi se nærmere på nogle af de fordele Ramwerk giver dig og børne værelset.

  •         Du designer selv, så du får dine behov opfyldt
  •         Du sparer gulvplads
  •         Du får ting væk fra ”børne højde”
  •         Det er nemmere at holde orden og gøre rent
  •         ”Sikker” opbevaring af tøj

Du designer selv, så du får dine behov opfyldt

Normalt er der ikke for meget plads i et børneværelse, det er næsten ligegyldigt hvor stort om rummeligt det er, så ender det hurtigt med at blive fyldt op, derfor er optimal udnyttelse af pladsen vigtig.

Men et modulbaseret reolsystem kan du selv designe en reol så den opfylder dine behov og udnytter den plads du har til rådighed optimalt, samtidigt med at den er flot at se på.

Du sparer gulvplads

En af de vigtigste ting i et børne værelse er at der er så meget gulvplads til at lege på som muligt, så det siger sig selv at en væghængt reol er at foretrække fremfor et skab eller en kommode der står på gulvet.

Får ting væk fra ”børne højde”

Der er ting i et børne værelse der ikke er lege ting og gerne må kunne placeres et sted hvor det er uden for børnehøjde med stadig er nemt at komme til, her er en højt placeret vægreol ideel.

Det nemmere at holde orden og gøre rent

Det er også nemmere at holde orden når man har en reol i børnehøjde hvor man nemt kan stille legetøjet ind på når det ikke bliver brugt, i stedet for at skulle pakke det helt væk.

Når alt legetøj er stillet på plads på reolen, er gulvet frit så det er nemt at gøre rent.

”Sikker” opbevaring af tøj

Noget som alle med små børn sikkert har prøvet, er når alt det nyvaskede børnetøj er lagt pænt sammen, er at de små har fået fat i det og begyndt at lege ”tøjbutik,” med det resultat at alt tøjet er rodet sammen i en stor bunke.

Dette kan du nemt undgå med Ramwerks reolsystem, der kan fås skuffe og skabs moduler der også kan hænges op på væggen uden for børne højde.

Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts
Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News