New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505

5 gode råd til den perfekte fest

Du skal holde fest, og du ønsker, at den skal være så god som mulig. Men du er lidt i tvivl om, hvor du skal starte for at planlægge en mindeværdig en af slagsen. Du får her fem gode råd med på vejen.

 

Det er tid til at have det sjovt. Der kan være mange årsager til at holde fest, men den grundlæggende grund vil altid være at have en god tid med dine venner og familie. Om det er bryllupsfest, studentergilde eller blot for at fejre, at det er blevet weekend. Du skal til at planlægge festen, men ved ikke helt, hvor du skal starte. Her får du fem gode råd til, hvordan du skal gribe det an.

 

Sæt kryds i kalenderen

Så snart du har bestemt dig for, hvilken dag du vil holde festen, så send en mail til dine gæster, om at de skal sætte kryds i kalenderen. En god fest er ingenting uden de rigtige gæster. Den formelle invitation kan altid komme efterfølgende med præcist tidspunkt og sted. Det er især godt at være i god tid over sommeren fra maj til august, hvor folk typisk er godt booket op med andre arrangementer. Så ønsker du, at dine gæster kan komme, så vær ude i god tur.

 

Det første skridt

Herefter er det første skridt at gøre op med dig selv, hvilken slags fest du inviterer til. Skal gæsterne overraskes, underholdes eller aktiveres? Skal de selv skabe festen, eller har du tænkt, at de blot skal spise, drikke og danse?

Bestem dig for et budget, og gå efter at holde dig til de penge, som du har besluttet dig for at smide efter festen.

 

Lad dine venner hjælpe dig

Det kan måske virke selvisk at få hjælp fra venner og familie med at pynte op til festen og rengøringen efter festen, men det er en stor hjælp, som du vil sætte stor pris på. Og det skulle være underligt, at de ikke har lyst til at give en hjælpende hånd med på vejen.

Når først festen er i gang, så er det en fordel at have sørget for hjælp i køkkenet og til servering, så du kan nyde din egen fest uden at skulle løbe de mange kilometer for at servicere dine gæster.

 

Pynt op, så det ser godt ud

Skal dine gæster huske din fest som vellykket, så gør udseendet meget. Sørg for at pynte op, så det ser godt og hyggeligt ud. En billig løsning til en god havefest kunne være at leje et festtelt fra den lokale teltudlejning. Det er også nemt at gå til med pæn og billig pynt.

 

Få overblikket med en tidsplan

Det kan virke åndssvagt at lave en tidsplan over en fest, men det giver gæsterne et indtryk af, at der er styr på tingene, og du kan bedre slappe af og nyde festen, fordi du ved, hvad der skal ske hvornår.

Du får et godt overblik over indholdet af festen, men også forberedelserne og rengøringen. Du kan styre flowet fra, hvornår teltet fra telttilfest.dk skal stilles op og til, hvornår rengøringen færdiggøres. Det gør også, at gæsterne ikke sidder hele aftenen over maden, men også kommer ud og svinger hofterne på dansegulvet.

 

Sørg altså for at være ude i god tid og planlæg hvert et step. Så skal du nok klare at skabe en mindeværdig aften!

Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts
Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News