New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505
konfirmationsfest

8 ting du skal huske til konfirmationsfesten

Som forælder er der en masse, som du skal have styr på til konfirmationsfesten. Vi kommer her ind på otte af de vigtigste ting, du skal huske.

Konfirmationen er en stor dag for dit barn. Det er derfor vigtigt, at du sørger for, at alt kommer til at gå godt, så det bliver en mindeværdig dag for din søn eller datter. Der er derfor en række detaljer, som du skal være opmærksom på, når du arrangerer festen og under selve festen.

Bestil et sted at være i god tid

Der er højsæson for konfirmationer i nogle få weekender i foråret. Det er derfor vigtigt, at du sørger for at booke i god tid inden den store dag. Det er med til at gøre, at I kan få det lokale, som I gerne vil have.

Vælg mad, som konfirmanden kan lide

Det er ikke alle konfirmander, der har udviklet en voksen smag i forhold til mad endnu. Det er vigtigt, at du tager hensyn til det i forhold til maden til konfirmationen. Det er jo ærgerligt, hvis din søn eller datter ikke kan lide maden den dag. Et af de steder, hvor I kan leje et flot lokale med skræddersyet menu er på restauranten Club Riva i Rungsted.

Giv dit barn indirekte hjælp med talen

De fleste konfirmander vælger at holde en tale eller skrive en sang som tak til deres forældre. Du skal selvfølgelig ikke hjælpe dit barn, men er der en god taleskriver i familien, er det oplagt, at du beder ham eller hende henkastet spørge, om dit barn har brug for hjælp.

Lav en god og hensynsfuld bordplan

Det er normalt at lave en bordplan til en konfirmation, hvor konfirmanden sidder mellem mor og far og lige ved siden af, sidder bedsteforældrene. Det kan dog godt blive lidt tungt for konfirmanden i løbet af dagen. Derfor er det en god ide, at du også sætter nogle søskende, fætre, kusiner, venner eller veninder i nærheden.

Lad være med at være for pinlig i talen

Det er meget sødt og rørende, at du gerne vil holde en tale eller skrive en sang til din søn eller datter. Men det er vigtigt, at du sørger for, at den hverken bliver for lang eller for pinlig. Skru derfor ned for anekdoterne om, hvilke fjollede ting din søn eller datter gjorde som lille barn.

Denne dag handler ikke om dig

Når du skriver en sang eller holder en tale, kan det være nemt at komme til at tale om dig selv. Du kan for eksempel komme til at tale om, dengang du fik din søn eller datter, men så kommer det jo til at handle om dig. Sørg for, at det bliver ved med at handle om ham eller hende.

Sørg for, at talerne ikke bliver for lange

Det kan blive en meget lang aften, hvis der bliver ved med at være alenlange taler og sange. Derfor er det en god ide, at I beder folk om at gøre det kort.

Lad være med at have for mange pligter

Nogle forældre kan have svært ved at slippe det servicerende værtsgen i løbet af dagen. Lige meget, hvor I holder konfirmationen henne, er det dog vigtigt, at I har nogle, der kan tage sig af det praktiske. Dermed får I mest mulig tid sammen med jeres søn eller datter på den store dag.

 

 

 

 

 

 

Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts
Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News