New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505
ammepude

Ammepuder: Derfor bør du anskaffe dig en

ammepude

Når den lille ny kommer til verden, så betyder det helt nye vaner, hvor babyen sætter dagsordenen. Mad og herunder amning er en stor del af særligt kvindens opgave med at pusle og håndtere den lille.

Det er den måde barnet det første lange stykke tid får sin næring, og hvor der er rig mulighed for at opbygge en helt særlig kontakt mellem mor og barn. Derfor kan det også være en fordel, at du investerer i ammepuder, før storken kommer bankende.

Gør amningen til en leg med ammepuder

Med ammepuder er det en leg, når du skal sidde med den lille tæt til kroppen. Den kan både bruges under amning, men den er også effektiv, når den lille skal have mælk eller mad med flasken. Puden gør det nemlig komfortabelt for både dig og baby, så I kan koncentrere jer om at opbygge det særlige bånd.

En ammepude er en fast og komfortabel pude med fyld og et betræk, der kan tages af og vaskes efter behov. Du kan finde mange forskellige puder på markedet, der har hver deres fordele og ulemper.

Slip for øm arm, nakke og skulder med ammepuder

Når du skal amme din baby, så vil du skulle sidde stille over en længere periode. Du holder dit barn tæt til kroppen, så det ligger behageligt og let kan komme til at amme ved brystet. Her kan det være enormt hårdt for din arm, skulder og nakke, hvis du ikke kan aflaste kroppen.

Det er i forvejen hårdt at skulle op hver nat, så slip for smerterne ved at investere i gode og faste ammepuder. Med en god ammepude kan baby nemlig både ligge behageligt mod din krop, mens du ikke skal bære vægten og sidde akavet med armen under den hyggelige tid, I har sammen.

Invester i den helt rigtige udgave

Ammepuder kommer i flere forskellige udformninger og typer. Det er derfor op til dig, hvad du føler er mest praktisk og behageligt, når du skal sidde med din baby. Udformningen kan være forskellig fra pude til pude, men oftest er den enten donut-formet eller i hvert fald med en runding lignende en boomerang, så baby har en ergonomisk støtte.

Du kan få ammepuder med fyld af polyester eller et allergivenligt økologisk fyld, alt efter hvad du ønsker. Betrækket kan du også selv vælge, hvor de blandt andet fås i blød velour eller klassisk bomuld.

Det er i dag let at få et godt overblik over dine muligheder. Se udvalg af ammepuder her, så du kan vælge den helt rigtige ammepude til dine behov.

Derfor skal du have en ammepude

Med en god ammepude får du:

  • Ergonomisk støtte til både dig og den lille
  • En praktisk facon
  • Aftageligt og vaskbart betræk

Det er derfor en uundværlig hjælp særligt i den første tid som nybagte forældre, men den kan også let anvendes fremover som en behagelig plads til den lille, når I sidder sammen.

Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts
Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News