5 dåbsgaver som både forældre og barn bliver glade for

Skal du snart til barnedåb? I så fald skal du med stor sandsynlighed have fundet dig en gave eller to som du kan give til barnet og det stolte forældrepar. I denne artikel får du fem bud på nogle fantastiske gaveideer, der er mere end oplagte at give til barnedåben.

 

Gaveideerne henvender sig især til førstegangs-forældrene, der bl.a. står og mangler en smart pusletaske, nogle gode børnetæpper og lignende. Brug de næste 5 minutter på at læse med her og find den perfekte dåbsgave.

 

Ida Ising pusletaske til det stilfulde forældrepar

Der er ingen tvivl om, at Ida Ising pusletasken er en af de mere eksklusive tasker på markedet. Derfor henvender dette mærke sig også mest til det lidt mere stilfulde forældrepar, der under ingen omstændigheder vil gå på kompromis med kvaliteten af børneudstyr.

 

Ida Ising er kendt for at lave pusletasker i en meget høj kvalitet kombineret med et uovertruffen design. Noget af det unikke ved disse Ida Ising pusletasker er, at designet faktisk bygger på en mere end 40 år gammel model.

 

Læs mere om Ida Ising pusletasker her.

 

En sansegynge er en meget populær dåbsgave

En af de bedre gaver at give til dåbsfesten er en sansegynge. En sansegynge er typisk en rund gynge, der er udstyret med et net som ”siddeplads”. Denne gynge er ikke bare sjov for barnet at bruge, men den er også uhyre god til at udvikle barnets motoriske evner herunder koncentrationsevne, balanceevne osv.

 

Den originale sansegynge koster omkring de 500 kr. Det vil sige, at der altså ikke er tale om en meget dyr dåbsgave, men en gave som de fleste har råd til. Derudover fås der også en masse spændende og sjovt tilbehør til gyngen som for eksempel en pude og et telt.

 

Et sjovt og finurligt tæppe fra Fabelab

Fabelab er et dansk mærke inden for børnetøj, sengetøj og børnetæpper. Mærket har på ganske kort tid opnået massiv succes på især det danske marked – og det skylden uden tvivl deres meget innovative og legende tilgang til det at lave udstyr til børn.

 

Et af deres mere populære produkter er Fabelab Play fold ship-tæppet. Grunden til, at dette tæppe er blevet så populært som det er skyldes, at det er meget mere end blot et tæppe. Tæppet kan nemlig foldes om til et skib som barnet kan sidde og hygge sig i. Derudover er tæppet uhyre komfortabelt for barnet at lege på – og du kan også snildt bruge det til middagslure og lignende.

 

Giv forældrene et velfortjent spaophold

At blive nybagte forældre kan godt være lidt af en hård opgave. Derfor er et spaophold uden tvivl noget, der falder på et tørt sted nogle månederne inde i barnets livs.

 

Hvis du gerne vil gøre forældrene ekstra glade, kan du med fordel give dem et spaophold til for eksempel Hotel Vejlefjord. Og hvis du er ekstra god ved forældreparret, så får du farfar og farmor eller mormor og morfar til at passe barnet, når de er af sted på spaophold.

 

Weekendsengen er også en oplagt gaveide til barnedåben

Hvis der er noget som langt de fleste forældre får brug for på et eller andet tidspunkt, så er det weekendsengen til den lille ny. Med en weekendseng kan forældrene hurtigt og bekvemt tage en god og sikker soveplads med til barnet, hvis der for eksempel står weekendtur i sommerhus i kalenderen eller lignende.