New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505

Begynder dit barn snart i skole? Her får du nogle tips til en god skolestart

Skal dit barn snart starte i skole? Her får du nogle gode tips og råd til, hvordan du gør det så smertefrit som muligt for både dig og dit barn.

Skolegrej og alt det praktiske

Det er en virkelig god idé at lave en liste over hvad du skal huske at købe, og gøre inden dit barn starter i skole.

  1. Anskaf dit barn en god skoletaske. Du gør klogt i at anskaffe dit barn en solid skoletaske. Børn er ikke altid de mest påpasselige, når det gælder deres ejendele. Derudover er det også klogt at tænke på tasken helst skal holde et par år. Du bør hellere bruge lidt flere penge, på en ordentlig skoletaske, som så også holder i længere tid. Hos helm.nu kan du få skoletasker til børn til fornuftige priser.
  2. anskaf dit barn et penalhus, tegnehæfte og Ipad, hvis skolen har anmodet om det. Husk også ekstra blyanter og farver.
  3. Skriv navn i dit barns ejendele. Det kan måske virke fjollet, at tegne i de splinternye skolesager, som du lige har købt til dit barn. Det vil med garanti gøre, så mindre ejendele bliver væk eller forvekslet med de andre skoleelevers ejendele.
  4. undersøg hvor dit barn skal være første skoledag, så du ikke løber stresset rundt på den aktuelle mødedag.
  5. Planlæg madpakken sammen med dit barn. Dit barn ved hvad det kan lide og hvad det ikke kan lide. Det er derfor vigtigt, at du sætter dig ind, hvad han eller hun vil spise. Det går ikke at dit barn, ikke spiser, fordi han eller hun ikke kan lide madpakken. Sørg for at pakke noget, som kan holde sig nogenlunde lækkert og friskt, i en madpakke. Rugbrødsmadder, frugt og skåret grøntsager er et godt bud. Ellers kan noget bagværk måske også være sagen. Noget du eventuelt lige kan tage ud af fryseren dagen før, så de kan få lov til at tø op.

 

Sæt dig ind i dit barns følelser

Første skoledag, kan være rigtig hårdt for mange børn. Der er nye indtryk som skal sluges og nye mennesker man skal møde. Det er en helt ny struktur, i forhold til børnehaven, som mere handlede om at lege. Nu skal dit barn begynde at lære, og ind i hele skolesystemet, med karakterer, pres og en læringskurve, som skal følges. Det er vigtigt at du som forælder, sætter dagen af til dit barns første skoledag, på den måde kan du være der, indtil dit barn føler sig tryg nok, til at du kan gå.

Start dagen stille og roligt ud, og lad være med at gøre det til en stor ting. Det stresser dit barn, og dit barn kan føle sig presset af for meget spænding og forandring fra mor og far.

 

Find tilbage til gamle hobbyer

Nu når dit barn har det godt i skolen, har du sikkert fået lidt mere tid til dig selv. Efter flere år med barnet i fuld fokus, kan du endelig vende lidt tilbage, til mor eller far i nogen fokus. For at du ikke går hen og bliver deprimeret, eller trist over at dit barn, er startet i skole, og kan du eventuelt vende tilbage til et par hobbyer, som du var nødt til at lægge på hylden da dit barn fyldte alt. Træning er jo altid godt for helbredet og for hovedet. Hvis du begynder at træne, er det vigtigt at du også passer på kroppen og får den kost der passer til. Kosttilskud er klogt at bruge i begyndelsen af træningen.

Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts
Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News