New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505
blegdamsremisen legeplads

Blegdamsremisen – alle børnenes legeland i København

Hvis du er interesseret i at give dine børn en glædelig overraskelse, fremstår det oplagt at opsøge en anderledes oplevelse. Eksempelvis en med masser af leg og aktivitet. Hvor børnene kan få brugt noget krudt på at lege i nye og spændende omgivelser

Her tænkes der specifikt på, at du med fordel kan besøge et legeland med dine børn. Dette vil du med sikkerhed ikke komme til at fortryde. Efter en tur i legeland, får dine børn masser af oplevelser at snakke om omkring aftensmadsbordet.

Såfremt dig og din familie er på udkig efter et legeland i København, kan særligt Blegdamsremisen anbefales. Netop dette slaraffenland af sjov og leg byder på en oplevelse, som selv det mest legesky barn vil huske med varme tanker.

Her er der noget for enhver smag og til ethvert barn, og derfor går timerne ekstremt hurtigt. Både for børnene og de voksne. Endeligt er der tale om et indendørs legeland, hvilket gør det muligt at besøge lokationen i alskens former for vejr.

Det er således fuldstændigt ligegyldigt, om i tager afsted på en varm solskinsdag eller en kold eftermiddag i december måned.

Hvad er historien bag Blegdamsremisen?

Blegdamsremisen har som navnet antyder en forhistorie som remise, vel og mærke som en gammel sporvognsremise på Østerbro. Siden da er stedet blevet indrettet som en legeplads, der adskiller sig fra andre legepladser ved at være indendørs.

Det er således ét af allermest kreative tiltag i København, når det kommer til at udnytte historiske bygningsværker og lokationer til nye formål. Der dermed giver det gamle byrum en fornyet funktion og betydning.

Det er imponerende, hvordan initiativtagerne bag sådanne tiltag bærer sig ad med at planlægge og gennemføre store projekter. Blegdamsremisen er derfor på mange måder et perfekt eksempel på, at den rette tankegang og entusiasme nemt kan resultere i fornyelsen af en lokation. En fornyelse som kan bringe utroligt meget glæde til byens beboere. I dette tilfælde særligt hos de yngste af slagsen.

Hvilke faciliteter har Blegdamsremisen?

Blegdamsremisens legeplads er lige knap 1000 kvadratmeter stor. Hvilket efterlader rigeligt med plads til et væld af attraktive legeredskaber og udstyr til sjov og spas. Herunder finder du både spændende klatrevægge, et kreativt sørøverskib, sjove hoppepuder og en lang række af faciliteter i samme boldgade.

Der er noget til ethvert barns præferencer, uanset om man foretrækker en tovbane, en boldbane eller en PlayStation. Eller for dem, som blot ønsker at bevæge sig fra legeredskab til legeredskab og prøve så meget som muligt.

Ydermere består attraktionen også af en række forskellige, kreative værksteder. Her kan børnene prøve kræfter med eksempelvis at male eller lave deres egne små kunstværker med ler. Dette er om noget et genialt initiativ, da det giver børnene mulighed for også at udfolde sine kreative evner.

Det er immervæk ikke alle børn, som elsker at rende rundt og bruge tonsvis af kræfter i timevis. Derfor skal der gerne også være plads til, at man kan sætte sig og nyde et spil eller prøve kræfter med eksempelvis at tegne eller male.

Hvordan skiller dette legeland sig ud fra mængden?

Blegdamsremisen adskiller sig fra mange af Københavns alternativer ved at være indendørs, køre efter en gennemtænkt og velfungerende tidsplan. Men i særdeleshed, fordi legepladsen består af et massivt antal af muligheder og faciliteter.

Der kan dermed ikke være meget tvivl om, hvorvidt dit barn kommer til at elske stedet eller ej. Det er ganske enkelt ikke muligt at kede sig, når der er så mange forskellige ting at lave.

De forskellige værksteder er desuden én af de helt klare årsager til, at netop dette legeland skiller sig ud. De fleste af byens legepladser er naturligvis primært tilpasset til at henvende sig til børn, der har kræfter til at farte rundt og bruge krudt på at gynge, rutsje og hoppe.

”Den kreative leg og udfoldelse i værkstederne giver børnene muligheden for at udtrykke sig på en helt anden måde og finde nye evner.” Nina Karlssen – skribent på Babymode bloggen

Dette er der som sagt ligeledes mulighed for i Blegdamsremissens legeland, men der er ydermere masser af alternative aktiviteter for enhver type barn.

Endeligt er det som allerede nævnt utroligt unikt og velfungerende, at legelandet opererer med et fast skema, så der bliver mere struktur og orden i antallet af besøgende. Samtidigt giver det børnene muligheden for at finde jævnaldrende legekammerater.

Hvad koster det, og hvornår er legepladsen åben?

Det er ganske gratis at aflægge Blegdamsremisen et besøg, så det er med garanti en attraktion, der er værd at opsøge. Sørg for at tjekke åbningstiderne grundigt, da de holder åbent i forskellige tidsrum for forskellige aldersgrupper. På den måde bliver der ultimativt langt bedre plads til børnene.

  • Børn fra 0-6 år kan få adgang på mandage og onsdage mellem kl. 9.30 og 12.30
  • Børn fra 0-12 år har fri adgang fra mandag til torsdag mellem kl. 12.30 og 16.30 og om fredagen til 14.30
  • Der er legestue for børn i alderen 0-3 år mellem kl. 8.30 og 12.30 på tirsdage og torsdage
  • Om fredagen mellem kl. 10.00 og 12.30 er der familiedag, hvor børnene skal være ifølge med en voksen.

Disse tider kan desuden variere alt efter bestemte årsperioder, så tjek endelig legepladsens skema, når du planlægger dit besøg. Det ville trods alt være en skam at møde op og erkende, at i har misset det tidsrum, som passede til jeres børns aldre.

Hvordan følger man med i Blegdamsremissens aktiviteter?

Den unikke indendørs legeplads kan følges via Facebook, hvor initiativtagerne bag attraktionen driver en gruppe med alle de informationer og opdateringer, du har brug for.

Det er således en god idé at tjekke denne, inden du drager af sted. Legelandet opererer som sagt med et relativt fast skema, men af og til ændres tidspunkterne og åbningsdagene. (Eksempelvis grundet helligdage eller lignende).

Facebook-siden opdateres samtidigt flittigt med diverse billeder, som giver et indblik i de mange muligheder på legepladsen samt servicemeddelelser, der altid er rare at bide mærke i. Forudsætningerne for at være på forkant med de nyeste informationer er således yderst gode, såfremt du bare tager et hurtigt kig på siden i ny og næ.

Du kan også læse guiden til Blegdamsremisens legeland hos Kobstaden.dk her.

Endeligt kan gruppen kontaktes på telefonnummeret: 35264666, hvis du sidder inde med et spørgsmål.

 

Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts
Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News