New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505

Bliv modnet med et år på efterskole

Føler du dig ikke helt klar til at springe ud i en gymnasial uddannelse eller anden form for uddannelse. Så vil et år på efterskole muligvis være sprængbrættet til at gøre dig klar på din rejse mod det voksne liv.

Det er muligt at bruge et år på efterskole, hvor man kan blive modnet og undervisningsparat til en videregående uddannelse. Det gode ved at få et eller flere år på efterskole, er at man får lov til at være mere selvstændig og opleve andre oplevelser, som ville kunne give det unge væsen mere hård på brystet til fremtiden.

Her får eleverne lov til at prøve kræfter med forskellige aktiviteter, så som forskellige sportsgrene, madlavning, sociale arrangementer og hverdags aktiviteter.

Eleverne får dermed et år, hvor man både udvikler sig personligt med mange flere venner og får flere sociale og brugbare kompetencer, som vil styrke dem i deres videre uddannelse og liv. Dog får eleverne også styrket deres faglighed, hvor skolerne underviser i de forskellige obligatoriske fag, som indgår i en normal folkeskole eller tiende klasse.

 

Dermed får eleverne et år, som er meget mere end bare endnu et år på skolebænken. For eleverne på efterskolerne får et år, som de aldrig vil glemme med nye gode venner, fede oplevelser, men vigtigst af alt, får eleverne udviklet sig rigtig meget hen over et år på efterskole.

 

Efterskole er ikke et år, som alle andre

Efterskole er ikke ligesom at være i den normale folkeskole. Ved at komme væk fra de vante rammer vil man opnå nogle helt andre kompetencer og komme ud af sine komfortzone. Du vil opleve at stå på egne ben, og muligvis ikke føle dig helt hjemme i situationen i starten. Men dette er netop en af de ting, som gør efterskole helt unikt. For de unge får lov til at eksperimentere med forskellige mennesker og får et større indsigt i andre, imens de øger deres faglighed.

Samtidig er det vigtigt for unge mennesker at opleve andet end dansk, matematik og andre skolefag, som kan dræne dem. Hvis de kan se der er en gulerod forenden af undervisningen i form af sport eller anden interesse, vil de bruge tiden mere effektivt. Derved får mange efterskoleelever også tit en succesfuld oplevelse på en efterskole, da skolerne ser eleverne som individer i stedet for endnu en ud af mange.

Det kan være at dit barn er ved at være en smule skoletræt, og har svært ved at finde motivationen for skolen. Så er Efterskole en rigtig god mulighed for at kunne give den unge sjæl en god oplevelse med skolen.
Her kan man nemlig kombinere skolen og undervisningen med hobby og en helt anden form for skoleoplevelse. Du får nemlig et helt andet forhold til dine undervisere og et meget stærkt bånd til de andre elever, som bliver venner for livet.

Vi håber du vælger at tage et år på efterskole, og få nogle af de fedeste oplevelser. Vi garantere dig at du får mere erfaring og bliver mere parat og en smule mere selvstændig end da du tog afsted.

Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts
Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News