New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505

Boblebad og Solvarme og Ungerne

Da jeg var lille, købte min mor og far et boblebad. Jeg syntes det var rigtig sjovt at bade i det og jeg ville gerne bade hver dag, men der var aldrig nok varmt vand. Sommetider blev mine forældre også sure over, at jeg brugte alt det varme vand. Tit og ofte puttede jeg så meget sæbe i vandet, at det skummede over og ud på gulvet. Det blev de også sure over.

 

En dag blev jeg hentet af min mor fra skole, og hun havde noget hun skulle fortælle mig. Jeg blev meget nysgerrig og vidste hverken om det var en god eller dårlig nyhed. Da vi kom hjem smilte far og jeg regnede ud, at det måtte være en god nyhed – ellers ville han jo ikke smile. Far fortalte at inden længe, ville der komme en professionel mand og installere noget på taget, der kunne gøre at jeg kunne tage i boblebad oftere end jeg gjorde i forvejen. Det blev jeg rigtig glad for at høre, men jeg forstod ikke hvorfor den skulle op på taget, og heller ikke hvordan den kunne gøre, at jeg kunne bade mere.

 

Solvarme reder dagen

Da manden kom, fortalte han at han skulle installere solvarme og at firkanten på taget, skulle opfange solens varme, gemme den og herved varme vandet op, så jeg kunne bade i boblebad hver dag. Da manden var taget af sted, fik mor og jeg den idé, at vi da alle skulle tage i boblebad, nu hvor det ikke kostede ligeså meget. Jeg hentede sæbe, mor sørgede for håndklæder og far fyldte karret med vandet, der var blevet varmet op af solen. Vi endte med at holde boblebads-fest og den blev ved lige indtil vi skulle spise. Installationen af solvarmen på taget, er den bedste idé min far og mor nogensinde har fået og vi har nydt godt af det lige siden.

Læs også artiklen om billige misioo bolbassiner her.

Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts

Skriv et svar

Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News