New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505

Børnebøger med dit barn som hovedperson

Hos det spændende nye forlag Fabula kan du købe personlige børnebøger. Der er ikke noget, der kan måle sig med at få en gave, der er lavet specielt til én. Det vækker begejstring og glæde. Når du læser for eller sammen med dit barn, giver det anledning til indlevelse og ofte identificerer dit barn sig med fortællingens hovedperson. Hos Fabula er barnet hovedpersonen. Du har nemlig mulighed for at forme hovedpersonens navn og udseende, så karakteren ligner dit barn og får dit barns navn.

 

Indlevelse og læring i top

Forestil dig at få læst en bog op, hvor du selv er hovedpersonen. Det er dig, der gennemlever de eventyr og situationer, som fortællingen byder på. Det er topmålet af indlevelse og dit barn vil tage historien til sig og lære af den i højere grad end, hvis hovedpersonen er en anden.

 

Hvordan gør du bogen personlig?

På Fabulas hjemmeside bliver du stillet overfor en række valg og muligheder, når du skal købe bogen. Det er lidt forskelligt hvilke muligheder, der er til den enkelte bog, men overordnet skal du gøre følgende:

 

  • Du skal skrive navnet på det barn, der skal have bogen og være historiens hovedperson
  • Du skal vælge barnets køn
  • Så skal du vælge hud- og hårfarve samt barnets frisure
  • Nogle gange kan du vælge øjenfarve og nogle gange tøj
  • Ofte kan du vælge en eller flere voksne/personer, som er med i fortællingen. Dem kan du også vælge hud- og hårfarve til samt frisure
  • Du skal skrive dit navn som gavegiver
  • Du kan skrive en personlig hilsen til barnet

 

Konceptet fra Fabula gør det ganske enkelt muligt for dig at give en meget personlig gave samtidigt med, at barnet får en rigtig god overraskelse ved at se sig selv som bogens hovedperson.

 

Kreative og kvalitetsbevidste 

Personerne, der har skabt Fabula og det nytænkende koncept om personlige børnebøger, er selv en kreativ flok. De arbejder enten som illustratorer eller forfattere og har alle erfaringer med børnebøger fra deres tidligere arbejde og projekter. De er alle kreative og kvalitetsbevidste. Dette giver en rigtig god kombination, som sikrer skønne fortællinger og fine illustrationer holdt sammen  af de bedste materialer i hver enkelt bog.

 

Lay-flat indbinding

Når børnebøger er gode bliver de læst igen og igen. Derfor er Fabulas bøger udført i en rigtig god kvalitet, der gør, at de holder længe trods hyppig brug. De er også lavet, så de ligger fladt på bordet eller gulvet eller, hvor de nu læses. De har nemlig en indbinding, der kaldes lay-flat og som sikrer en optimal læsbarhed.

 

Den bedste fødselsdag

Lige nu er der fem skønne bøger til salg hos Fabula. Fabulas team af forfattere og illustratorer arbejder dog hele tiden på nye fortællinger både i ord og billeder, så der bliver stadig flere bøger at vælge imellem. En af de bøger du kan købe nu, er en sød og hyggelig bog om at holde fødselsdag sammen med sine venner (Camilla holder fødselsdag). Vi følger hovedpersonen fra morgenstunden, hvor mor og far kommer ind med morgenmad på sengen til fødselsdagsbarnet. Så er vi med til forberedelserne til fødselsdagsfesten, hvor der kommer tre af hovedpersonens gode venner på besøg. Der skal bages kage og lysene til kagen skal tælles, så det rigtige antal sættes i kagen. Der skal pyntes med balloner, der selv kan svæve i loftet efter en gnidetur i fars hår. Senere falder de dog ned og bliver brugt til ballondans, som får fødselsdagsbarnet og vennerne til at grine og more sig. Det bliver en fantastisk fødselsdag og hovedpersonen går træt og tilfreds i seng. Sidst i bogen er der en lagkageopskrift, så man kan lave sin helt egen personlige fødselsdagskage.

 

Giv dit barn læring og viden

Bøger og højtlæsning er en god kilde til læring. De kan motivere barnet til at bruge sin viden – for eksempel dét at tælle eller stave – og bøger kan bringe fænomener på banen, som kan forundre barnet og øge barnets viden, når du som forælder forklarer og snakker om tingene sammen med dit barn.

Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts
Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News