Børneværelset

Børneværelset – Når vi kigger på børneværelset, så er det en af de mest komplekse værelser i hjemmet. Et børneværelse skal kunne rumme leg og soveplads. Et børneværelse skal kunne rumme tumlingen med sin lege og tumeln også når han eller hun er vokset op og er blevet teenager med fester, alkohol og kontorplads til lektier med mere. Her kan du læse mere om børneværelset og finde massevis af artikler om barneværelset!

børneværelse

Artikler om børneværelset

Børnemøbler – Her kan du finde masser af artikler og guides til børnemøbler. Check guiden til børnemøbler her.

Sengehimmel – En sengehimmel er for de mindste, når de skal sove. Med en sengehimmel skaber du et mindre rum omkring sengen, så barnet ikke bliver forstyrret af lys og lyde. På den måde kan barnet få en mere harmonisk søvn. Du kan læse hele Børnenettets guide til sengehimmel her.

Tremmeseng – For de mindste er en tremmeseng ofte en god ide i børneværelset. Det er sværere for barnet at falde ud af sengen, så simpelt er det faktisk, og de fleste tremmesenge kan justeres op og ned i højde. Det er dog altid en god ide at kigge noget nærmere på beskrivelsen af den tremmeseng, som man har kig på.