New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505

Boligsøgning for kommende- og nybagte forældre: Derfor skal I leje i stedet for at købe.  

Med en familieforøgelse melder behovet for en ny bolig sig ofte. Man får typisk behov for en større eller mere “børnevenlig” bolig – hvor man kan undgå at skulle fragte barn, barnevogn, indkøbsposer m.m. opad for mange trapper. Mange begynder på dette stadie i livet automatisk at lede efter en ejerbolig, men det kan ifølge Boligninja.dk være en god idé at udskyde boligkøbet nogle år og starte familielivet i en lejebolig.

 

Læs her hvorfor:

 

  • Det er dyrt at få børn

Det er dyrt at få børn og derfor måske ikke det bedste tidspunkt at bruge en masse penge på boligkøb.

 

  • Boligkøb er tidskrævende

Er man helt “grøn” på ejerboligmarkedet, som mange førstegangsforældre typisk er, kræver det meget at skulle sætte sig ind i de forskellige lånemuligheder, indhente- og sammenligne lånetilbud på tværs af banker og forhandle boliglån på plads. Tid og ressourcer som man, som kommende forældre, måske hellere vil bruge på noget andet.

 

  • Boligbehov ændrer sig

Den vigtigste årsag til, at det er en god idé at udskyde et boligkøb i nogle år og starte i en lejebolig er, at det er svært på forhånd at vurdere, hvad ens boligbehov som familie er. Det at få et barn vil ændre forældrenes liv markant, men inden barnet kommer til verden, er det svært at forestille sig præcis hvor meget og hvordan. Man kan have en forestilling om, hvad ens behov, som familie, kommer til at være, men de behov kan meget vel vise sig at være meget anderledes, når det kommer til stykket. Det gælder f.eks. i forhold til boligens beliggenhed eller indretning.

 

Vælger man at flytte i en lejebolig, har man tid til finde ud af, hvad ens reelle behov og ønsker til den bolig, der på sigt skal danne rammerne om familien, skal være. Det kan f.eks. være at man finder ud af, at det ikke er så vigtigt at bo tæt på bymidten, som man havde forestillet sig.

 

Boligninja.dk kan man finde ledige lejeboliger i hele landet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts
Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News