New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505

Brugte kontormøbler er ideelle til dit nye hjemmekontor

Hvor er det dog dejligt, at man i disse corona-tider kan opmuntres af selv noget så praktisk og beskedent som brugte kontormøbler, men det kan man altså. Især når man er udfordret på pladsmangel i hjemmet, fordi man både skal finde rum til børnenes lektiehjørne og så ens egen hjemmearbejdsplads.

Det gik jo lidt stærk med at blive sendt hjem fra både skole og kontoret for nogle uger siden, og vi fandt hurtigt ud af, at vi var nødt til at tænke og handle strategisk, hvis der skulle være plads til os alle i familien på samme tid. Derfor gik vi på jagt efter brugte kontormøbler, som både vi selv og ungerne kunne bruge.

At vi valgte brugte kontormøbler skyldtes ene og alene det faktum, at indretningen jo skulle være midlertidig – derfor ville vi heller ikke kaste en hel bondegård efter projektet. Men vi var heldige og fandt præcis det, vi skulle bruge hos Holmris, der forhandler brugte kontormøbler til både private og erhvervslivet.

Brugte kontormøbler er ikke smittebærere

Ja, vi ved det godt: I har nok mange forbehold eller indvendinger i forhold til at handle brugte møbler i denne smittevirus-tid, men der er altså intet at være bekymret over, hvad angår det at købe brugte kontormøbler på nettet. De brugte kontormøbler er præcis lige så rene og velskuret som ethvert nyproduceret møbel, som du kan gå ned og finde i en vilkårlig lokal møbelbutik. Selv dér kan du jo ikke være sikker på, om nogen har siddet i møblerne før dig, men det skal du nok tage med i dine overvejelser, når du handler i fysiske butikker.

Hos Holmris, som opererer på nettet, er alle de nyindkøbte brugte kontormøbler rengjort før udlevering, og desuden behørigt pakket i pap og plast før afsendelse. De bliver endda leveret således indpakket lige til din entredør, hvis du selv ønsker det. Og det uden merpris, da de leverer ganske fragtfrit som en ekstra service i disse corona-tider.

Skulle du stadig have dine forbehold omkring at købe brugte kontormøbler, har du jo altid mulighed for at iføre dig mundmaske og handsker, når du pakker dine brugte kontormøbler ud. Og du har ligeledes mulighed for at vaske eller afspritte de nyindkøbte brugte kontormøbler efter udpakning, hvis det gør, at du føler dig mere sikker og tilpas.

Brugte kontormøbler er en sikker investering

Selv om vi har indrettet midlertidige kontorøer i vores lille lejlighed, har vi fundet ud af, at hvis vi tænker os om, så er der stadig plads til vores brugte kontormøbler i vores lille lejlighed efter corona-krisen. Derfor har vi besluttet at beholde de fleste af de brugte kontormøbler. På den måde har ungerne nemlig nogle rigtig gode kontorstole at sidde i, når de igen må arrangere gamer-fest for deres klassekammerater. Det bliver sjovt – også for os forældre at opleve igen. Også selv om de sædvanligvis råber og skriger under seancen. Men det skal være dem vel undt!

Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts
Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News