New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505

Danske børn bruger for lidt tid uden for

Det er blevet lidt for nemt at sidde inden for med moderne underholdningsmaskiner som fjernsynet, tabletten og spillemaskiner. Det betyder, at danske børn bruger for meget tid på bare at sidde inden døre.
Ikke alene er de ikke sociale sammen med jævnaldrende venner sådan som de var for 10 år siden, men de bliver sløve og trætte af at sidde stille inden for i stedet for at bevæge sig udenfor. En helt konkret mangel på D-vitamin, hvilket vi ellers får fra solen, kan spores i mange danske børn i dag.
campereHvis dette skal ændres, skal vi især starte med forældrene. Danske forældre skal lede an i kampen for at få deres børn mere uden for. Det kan være ved at investere i campingudstyr og tage ud at campere, ved at gå til bold med børnene, sammen at løbe lange ture eller noget helt fjerde.
Det vigtige er blot, at man som forælder starter trenden og kontinuerligt opmuntrer ens børn til at fortsætte (også selvom det kan virke tungt). Danske børn ser nu og engang op til deres forældre, når de skal finde ud af, hvad de skal bruge deres tid på.
Læs eventuelt og Børnenettets test af barnevogne her.

Bedste barnevogne i testhvor

Hvis du leder efter billige barnevogne der også er gode, så kan det godt være svært. De steder hvor de forhandler billige barnevogne, som også har gode barnevogne, der har de ofte ikke råd til at reklamere for det. Vi har imidlertid fundet en fantastisk hjemmeside, hvor de skriver om barnevogn tests. Den kan du finde her: https://barnevogn-test.dk/ 

Hvis du har lyst til at fortælle dine veninder om siden, så er det helt fint. De mangler faktisk så meget omtale som overhovedet muligt, og det er altså et godt formål, at støtte steder, hvor de ikke bare forsøger at rippe deres kunder for guld og grønne skove.

Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts

Skriv et svar

Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News