Annonce

At vente et barn er en lykkelig tid for de fleste på trods af morgenkvalme og vand i kroppen. Ikke desto mindre er der visse ting, som bliver udfordrende de næste mange år fremover, når dit barn er kommet til verden. Dette kan eksempelvis være at rejse om på den anden side af Jorden til USA.

En lang rejse

Selvom det er en af de største begivenheder i livet at blive forælder, er der også visse ting, som du må give afkald på (i hvert fald i en vis periode). Blandt andet kræver det en ekstra grad af overskud, hvis du skal rejse til USA med en nyfødt baby.

Er en USA-tur en ting, som du drømmer om, kan det derfor være en ting, som du skal gøre, inden dit barn kommer til verdenen. Desuden kan det senere være sjovt at fortælle dit barn, at han eller hun har været i USA, mens du endnu var gravid.

Biludlejning i USA

Skal du til USA, er det en rigtig god idé at finde en billeje, som du kan leje en bil fra. Leje af bil i USA er nemlig ekstra praktisk, da du kan komme til steder, hvor byerne ligger langt fra hinanden. I disse dele af USA er der ikke altid offentlig transport, og derfor er en lejebil nødvendig. Læs mere om biludlejning i USA.

www.easyterra.dk/billeje-usa kan du finde billeje i USA fra flere forskellige leverandører. Dette er praktisk, da det giver dig mulighed for at sammenligne én biludlejning med en anden. På hjemmesiden kan du vælge nærmere omkring omstændighederne af din billeje i USA. Blandt andet kan du vælge hvilken type af bil, du vil leje.

Forkæl din partner

Da rejsen til USA sandsynligvis bliver den sidste ferie, som dig og din kæreste tager på alene i mange år, kan det være rart at gøre lidt ekstra ud af den kvalitetstid, som I har sammen. Dette kan for eksempel være ved at give en betænksom gave eller ved at invitere din partner på en god middag.

I står over for et stort ansvar, som I skal løfte sammen, og derfor er det rart at sætte ord på nogle af de følelser, som I har I forbindelse med forældrerollen.

Lad dig ikke stresse

Selvom det kan virke som om, at der er utrolig mange ting, der skal ordnes, inden jeres hjem er klar til en baby, er det vigtigt ikke at stresse. En lille baby har i virkeligheden ikke brug for særligt mange ting, så længe der er omsorgsfulde forældre til stede.

Derfor bør du (så vidt muligt) bruge graviditeten på at glæde dig og finde ro. På den måde bliver du sandsynligvis mere klar til at blive forælder, end hvis du stresser over barnevogn og tremmeseng.