Det er ferie, og det er lige ved, at dine børn kan løbe på væggene af ren spænding. Er det et scenarie, du kan nikke genkendende til? Hvis ja, så kender du formodentlig også til, hvor svært det kan være at finde på ting, som du og dine børn kan lave sammen i ferierne. Heldigvis er du landet det helt rigtige sted, hvis du er helt tom for idéer. Læs med videre og lad dig inspirere af følgende aktiviteter og seværdigheder for dine børn.

Besøg Jernbanemuseet i Odense

Er du på jagt efter en sjov, lærerig og spændende aktivitet? Så besøg et museum med mange aktiviteter for børnene. Jernbanemuseet ligger lige i hjertet af Odense på Fyn og byder på mange spændende udstillinger og aktiviteter for børn.

Du kan slippe børnene fri på en af legepladserne, hvor der med garanti kan blive brugt masser af tid og energi. I kan også blive klogere på togenes udvikling, tage et kig på udstillingerne eller nyde en tur rundt med minitoget. Det er altså en sjov og lærerig oplevelse for hele familien.

Tag på camping med familien

Skøn natur, primitiv madlavning og overnatning i telt – det er noget, som alle børn har godt af at prøve kræfter med. Så hvorfor ikke bruge ferien på et campingophold? Har du en campingvogn, kan du naturligvis campere i den, men der er også bare noget helt særligt over at overnatte i et telt sammen med børnene.

Du kan med fordel vælge en campingplads med faciliteter og aktiviteter for børn såsom skattejagter, sjove arrangementer eller vandland, der kan gøre campingoplevelsen endnu sjovere.

Kreativ udfoldelse derhjemme

Der findes også mange kreative aktiviteter, som du kan lave derhjemme med dine børn i ferierne. Du kan eksempelvis udvælge aktiviteter såsom at klippe-klistre, tegne, male eller lege med modellervoks, der stimulerer deres kreative sans og fantasi.