New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505

EL-løbehjul

EL-løbehjul – For et par år tilbage var de el løbehjul eller som det også kaldes elektrisk løbehjul det helt nye, men de er bestemt ikke gået af mode endnu. Derfor har vi også valgt at føre et meget stort sortiment af el løbehjul fra priser helt ned til 700-800 kr. og helt op til de største du kan få på markedet hvor pris skiltet nærmer sig 4000,- de største el løbehjul vi har kan sagtens ramme 25 km/t og du kan virkelig have det sjovt på samtidig med at du kan bruge dem til noget konstruktivt, som at fragte dig til og fra skole, eller måske enda køre rundt på dit arbejde. El løbehjul giver dig næsten ubegrænsede muligheder.

Se produkter fra samarbejdspartnere nedenfor:

El løbehjul har ubegrænsede anvendelsesmuligheder

El løbehjul er meget populære i tiden, og der er intet der tyder på at den udvikling skulle stoppe. El-løbehjul er kompakte transportmidler der giver dig mulighed for at komme rundt på en smart og sjov måde. Det kan bruges til korte såvel som længere distancer. Anvendelsesmulighederne er mange – lige fra sjov leg der kombinerer motion og fart for børn til mere konstruktive formål som at komme nemt og hurtigt rundt på arbejdspladsen, lagerbygninger, markedsplanen og lignede.

Hvad skal man overveje ved køb af et el løbehjul

Før man investere i et el løbehjul bør man overveje hvilke behov og krav man stiller. Er man ude efter en fiks model, der kan tages med i bilen eller er man på jagt efter en mere stabil model, der skal bruges dagligt på arbejdspladsen? Man kan overveje hvor kraftigt batteriet er, hvor gode bremser man ønsker og hvor hurtigt el-løbet skal kunne køre. Derudover bør man undersøge hvor mange kilo el-løbehjulet kan holde til, da det er meget forskelligt fra model til model. Hvis du stadig mangler information, så tag og læs den glimrende guide til elektrisk løbehjul her: https://elektrisk-loebehjul.dk/

Udvalget hos Børnenettet

Hos Børnenettet findes der et meget bredt udvalg af el-løbehjul. De fås i mange forskellige modeller og priser. Der er dermed noget for enhver smag. De fås fra kun 799 kr. til mere eksklusive modeller, der kan tilfredsstille kunden med lidt større krav til el-løbehjulet. Især modellerne i den billigere prisklasse fås i mange forskellige flotte farver, der især appellerer til børn. El-løbehjul er den perfekte gaveidé til barnet, der kan lide motor og at røre sig på en sjov og anderledes måde. Nogle modeller kan foldes sammen, og er derfor lettere at transportere, både i bil og under armen, hvilket kan være en stor fordel hvis man ønsker at medbringe el-løbehjulet på campingture eller lignede.