New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505

En tablet åbner en verden af leg og læring for dit barn

Tablets og iPads er et emne, der i høj grad deler vandene hos børnefamilier. Mange forældre nægter at lade deres små børn komme i nærheden af en tablet. Andre forældre lader måske deres børn bruge tabletten lidt mere, end de egentlig vil være ved. Der er dog slet ingen grund til at se så negativt på tablets og iPads. Tværtimod. Der er nemlig timevis af leg og læring at komme efter i en tablet, hvis man forstår at udnytte dens styrker. Herunder giver vi dig nogle gode grunde til at invitere en tablet eller iPad ind i børnefamilien.

En tablet er meget mere end bare parkering

Der er rigtig mange forældre, der ser en tablet som noget, der bruges til parkering og passivisering af børn. Sådan kan de naturligvis bruges, men det er synd og skam helt at afskrive tablets af dén grund. En tablet kan nemlig også bruges til leg og læring for dit barn. Der findes et hav af gode apps til tablets, og de findes til alle alderstrin. Til de helt små børn, kan man finde en masse apps med malebøger og meget simple logikopgaver. Til de større børn, kan man finde stave- og matematikspil, og man kan endda lære klokken på en tablet. Så længe man finder de rigtige apps, kan selv små børn få timevis af leg og læring ud af en tablet.

Få kvalitetstid sammen med dit barn

En tablet kan være virkelig smart, når man som forældre bare har brug for en halv times fred og ro til praktiske gøremål eller afslapning. At parkere sit barn i sofaen med en tablet i hænderne, kan give et tiltrængt åndehul i en travl hverdag. En tablet kan dog også sagtens bruges til nærvær sammen med dit barn. De læringsspil, vi nævnte før, kan man med fordel spille sammen med barnet, så det både får læring og nærvær på samme tid. Der findes også massevis af e-bøger på en tablet, så I kan nyde en hyggestund, hvor du læser højt for dit barn. Faktisk kan du endda få tabletten til at læse højt, hvis du gerne vil slippe bare en gang imellem.

Undgå at betale for meget for din nye tablet eller iPad

Har du besluttet dig for at investere i en tablet eller iPad? Så gør du klogt i at undersøge forskellige priser & tilbud på tablets og iPads, inden du beslutter dig. Der kan nemlig være mange penge at spare ved at konsultere en side som TelePrisTjek.dk: ”Vi henter dagligt priser og tilbud på Tablets og iPads fra mere end 65 forskellige webshops. Ved at sammenligne priserne kan man finde de bedste tilbud på markedet,” siger Nicolas Frederiksen fra TelePrisTjek.dk.

Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts
Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News