Er du den stolte mor eller far til et barn, der skal starte i skole? Så falder snakken omkring middagsbordet nok dagligt på skoletasker, penalhuse og madkasser. Det er nemlig ikke uden betydning, hvilke tasker du vælger. God plads, lang levetid og støtte til barnets ryg er afgørende kvaliteter. Før junior er klar til at indtage skolebænken, må du som forælder sikre dig, at dit barn får den bedst start på læretiden.

Skoletasker med rum giver plads til penalhuse og madpakker

Det er ikke nemt at finde det, man skal bruge, når penalhuse, bøger, drikkedunk og en most madpakke på bunden af tasken skygger for det store overblik. Vil du gøre det nemt for dit barn? Skoletasker med rum giver skolebarnet overblik, så det bliver nemt at finde penalhuset eller den rigtige bog. Den smarte inddeling giver hver ting sin egen plads, så madpakken ikke får et tryk under de tunge bøger eller frugten forvilder sig ind mellem gymnastiktøjet.

Justerbare remme giver skoletasker lang levetid

Tiden flyver afsted – det ved du som forælder! Tænk engang, at din lille guldklump nu er blevet så stor, at skoletasken skal hænges på ryggen. Vokser dit barn med lynets hast? Skoleklare børn skyder i vejret som ukrudt, og derfor er skoletasker med justerbare remme et oplagt valg, hvis ikke tasken skal skiftes årligt.

Tilpas tasken til dit barn

Husker du, hvor tung en taske du slæbte til skole hver dag? Skolebøger er tunge, og der kommer jo ikke færre af dem i børnenes skoletasker, når de store klassetrin indtages. Som ansvarlig forælder kan du med fordel vælge en af de ergonomiske skoletasker med justerbare remme. Remmene giver dig mulighed for at tilpasse tasken til dit barn, efterhånden som junior vokser. Det er nemt at justere remmene, så skoletasken hele tiden sidder korrekt på ryggen. Det giver dig ro i maven at vide, at du sender dit barn i skole med en ergonomisk rygsæk.

Vandtætte skoletasker er gode året rundt

Cykler dit barn i skole? En vandtæt skoletaske er et must året rundt. Det sikrer, at skolebøgerne ikke bliver våde og at gymnastiktøjet er tørt før træning. Uanset om dit barn cykler i skole eller tager bussen, vil du have glæde af skoletasker, som holder vandet ude.

Smarte skoletasker til små størrelser

De små størrelser drømmer om farverige tasker med billeder af stjernerne fra Disney eller heltene fra tegneserierne. Ja, skoletasker skal være praktiske, men for dit barn betyder udseendet mest. Heldigvis kan både praktik og udseende forenes, når du går på jagt efter smarte skoletasker med din guldklump i hånden.