New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505

Få det godt med din krop efter fødslen

Når du bliver mor, er det fristende at lade dit barn udgøre omdrejningspunktet for alt, hvad du foretager dig. Det er en helt naturlig tilbøjelighed, som de fleste kvinder kan genkende, og sådan har det være i tusinder af år.

Men der kan være mange gode grunde til at sætte dig selv højere op på dagsordenen, end du umiddelbart er tilbøjelig til at gøre. Du har båret dit barn igennem graviditeten, født det og givet det din omsorg – men har du været lige så kærlig overfor dig selv undervejs? Måske er det ikke entydigt tilfældet. I så fald får du her nogle konkrete idéer til hvordan du kan forkæle dig selv efter fødslen.

Kvindekroppen undergår store forvandlinger under en graviditet. Hvis du har ammet, ved du også alt om, hvor meget dine bryster ændrer sig, når du får børn.

Det er ikke ualmindeligt, at kvinder, der har født ét eller flere børn, drømmer sig tilbage til den krop, de havde før de blev gravide. Dengang da brysterne var faste og maven flad, og hvor strækmærker slet ikke var noget, man skænkede en tanke.

Når du har fået børn, og din krop har forandret sig undervejs i processen, er det derfor helt naturligt, hvis du kan have glæde af et ekstra selvtillidsboost for at føle dig lige så attraktiv som før. Det kan du heldigvis gøre noget ved.

En nem og hurtig måde at skyde genvej til øget velvære i din krop, når du stopper med at amme, kan være at købe et nyt sæt lækkert undertøj.

Det er sandsynligt, at du på et tidspunkt får brug for en anden BH-størrelse og -model, end den du brugte før graviditeten, så brug gerne noget tid på at undersøge forskellige brands på nettet, før du går ud og køber det sæt, du vil have. Det kan være en god idé at købe undertøjet i en fysisk butik, hvor du kan få vejledning af ekspedienten, men der findes også mange gode webshops, som kan hjælpe dig godt på vej.

Det er klart, at det også kan gavne dit velbefindende at motionere, men vær ikke hård ved dig selv, hvis det er svært at finde tid til at træne, når du har små børn. Hvis du kan få nogen til at passe dit barn en enkelt eftermiddag, kan det også gøre en verden til forskel at få en lækker massage eller en wellnessbehandling ude i byen. Uanset om der er tale om en behandling af hele kroppen eller bare en simpel ansigtsmassage, så kan det gøre underværker at få forkælelse af andre, når man som mor bruger al sin tid på at drage omsorg for andre end sig selv.

Vær dog ikke bange for at gøre noget ved sagen, hvis du virkelig er ked af din efterfødselskrop. Der er flere ting, du kan gøre, hvis din krop har forandret sig drastisk, og det ikke er tilstrækkeligt at iklæde den nyt, lækkert undertøj og forkæle den med motion og wellness.

Hvis du har ammet ét eller flere børn, kan det sagtens være, at dine bryster med tiden er blevet mindre fyldige, end du kan leve med. Og hvis du bliver ked af det, når du ser din krop i spejlet, skal du bestemt ikke skamme dig over ønsket om at det var anderledes.

I dag kan et kosmetisk indgreb laves både hurtigt og smertefrit, og resultatet af en brystforstørrende operation kan være så flot og naturligt, at det markant øger livskvaliteten for de kvinder, der vælger at få lavet sådan et indgreb.

Uanset hvordan du tackler de følelser, du har om din krop efter fødsel og amning, må du aldrig glemme dette: Du har båret, født og næret et lille barn, som trives takket være dig og din krop – og det er i sig selv en kraftpræstation, som fortjener det allerbedste.

Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts
Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News