New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505

Få fjernet dine strækmærker efter graviditeten

De fleste gravide får strækmærker i forbindelse med graviditeten. Har du svært ved at leve med dem, har du heldigvis mulighed for at få dem fjernet. Det kan for eksempel være med laser eller med creme. Læs mere om det herunder.

Er du træt af de irriterende hvide striber på maven og hofterne, der er kommet efter din graviditet? Så er du ikke den eneste. Omkring 90 % af alle gravide får strækmærker under graviditeten.

Det skyldes ikke – som mange ellers tror – at barnet vokser så hurtigt, at huden ikke kan følge med. I stedet skyldes det påvirkning af hormoner, der gør huden mere elastisk, så den nemmere giver efter for barnets vægt.

Selvom det altså ikke er din egen skyld, at du har fået strækmærker, kan det være, at du ikke har det godt med at skulle leve med dem. Heldigvis findes der råd for det, da fjernelse af strækmærker med laser er en mulighed.

Sådan kan du få fjernet strækmærker med laser

Når dine strækmærker bliver påvirket med laser, går laseren ind og skaber et lille usynligt sår i huden oven på strækmærket. Derefter går kroppens naturlige helingsproces i gang med at lukke såret, og strækmærket vil derfor blive betydeligt formindsket.

Det bedste er, at du får fjernet dine strækmærker så hurtigt som muligt. Jo friskere de er, des nemmere er det at fjerne dem med laser. Hvis du er i tvivl, om du kan få fjernet gamle strækmærker, kan du dog altid kontakte en klinik, der tilbyder laserbehandlingen. De kan se på dine strækmærker og fortælle dig, om det vil være muligt at fjerne dem eller i hvert fald mindske dem.

Smør creme på strækmærkerne

Der findes også cremer, der har en gavnlig effekt mod strækmærker. Det er fugtighedscremer, der hjælper til at give huden en mere ensartet farvetone. Dermed er strækmærkerne ikke så tydelige længere, og du vil ikke være lige så generet af dem. Cremerne fjerner altså ikke mærkerne, men gør dem mindre synlige.

Udover at tilføre fugt indeholder cremer mod strækmærker typisk også vitamin A og E, der hjælper med til at genopbygge huden, når der er opstået et mærke.

Der er altså flere forskellige tiltag, som du kan tage for at få dine strækmærker til at forsvinde. Dermed kan du få en langt flottere hud på blandt andet maven efter din graviditet.

Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts
Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News