New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505

Få mere plads til din familie

Står I over for en familieforøgelse? Eller er børnene blevet teenagere og okkuperer badeværelset i tide og utide? I begge tilfælde kan en tilbygning være en god løsning. Men der er flere overvejelser, man bør gøre sig, inden man giver sig i kast med byggeprojektet.

Skab fleksible børneværelser

Hvis tilbygningen skal rumme et nyt børneværelse, er det vigtigt, at man tager barnets alder i betragtning. Er der tale om et spædbarn, bør man placere værelset i nærheden af forældrenes soveværelse. For små børn er kontakten til forældrene vigtig.

Man skal naturligvis have i mente, at små børn også vokser op til teenagere og vil have ”sit eget” senere hen. Hvis jeres bolig har mulighed for det, kan det derfor være en god idé, at placere grupper af værelser i hver ende af boligen – to og to, eller flere. Det giver noget fleksibilitet og muligheden for at nedbryde vægge, når de mindre børneværelser bliver for små.

Uanset hvordan man indretter den nye tilbygning, så er det vigtigt at man tænker på lysindfaldet i den gamle del af huset. Man opholder sig bedst og mest i lyse rum. En nye tilbygning skal derfor ikke ”fjerne” for mange vinduer. Hvis det ikke er muligt, kan ovenlysvinduer eller lysgennemstrøm fra den nye bygning være to mulige løsninger.

Undgå kø til toilettet

Skal din nye tilbygning også gerne have et nyt badeværelse, er der lidt flere overvejelser, man bør gøre sig. Det kan være noget bøvl at lægge hel ny kloakering, og det er en dyr fornøjelse. Derfor bør man placere det nye badeværelse op ad et eksisterende køkken eller bad.

Hvis det ikke er muligt, kan man prøve at tænke sin eksisterende plantegning om. Man kan eksempelvis lave et værelse, der ligger op mod det eksisterende badeværelse, om til et ekstra badeværelse eller blot toilet. Så kan man i stedet lave et ekstra værelse i den nye tilbygning.

Hvad enten der er tale om et badeværelse i den nye eller gamle bygning, kan man finde hjælp til byggeprojektet hos fagmænd, som både kan ligge nye rør, vådrumssikre og hvad der ellers hører til. En sådan fagmand kan du blandt andet finde i Kaj Bisgård ApS. De har over 35 års erfaring i denne branche og lægger vægt på at være fleksible og imødekomne overfor personlige ønsker og præg.

Læs eventuelt også mere hos Malerfirma1 her.

Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts
Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News