New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505

Få tid til både børn og hobbyer

Der sker ofte en meget stor omprioritering, når der kommer børn til verden i familien. Mange ting ændres, og man har pludselig ikke tid til de samme ting, som man før havde. Børnene skal passes, og hvis man skal afsted til noget, er man nødt til at have dem med. Derfor handler det om at finde nogle måder, hvorpå man kan gøre begge dele.

For selvom børnene er det mest dyrebare, vi har, så skal alt andet selvfølgelig ikke gå i stå, når vi får dem. Hvis vi i stedet forsøger også at gøre noget for os selv, vil vi også have mere overskud til at give børnene al den kærlighed, de fortjener. Eksempelvis vil du nok være et rarere menneske, hvis du kom afsted til fodbold, end hvis du sad derhjemme og ærgrede og irriterede dig over, at børnene var grunden til, at du ikke tog muligheden.

Tag børnene med

Mange gange kan der faktisk være rigtig meget idé i at tage børnene med, når skal man noget. Hvis det er ud at drikke kaffe med vennerne eller veninderne, er det nok ikke det store problem, at barnevognen er med. Når dit barn er blevet ældre, bliver det formentlig passet i vuggestuen eller børnehaven, og så er den slags ikke længere en udfordring.

At tage børnene med kan være rigtig fint, men man skal selvfølgelig også lige overveje, hvornår det er passende. Måske er det ikke optimalt at have en barnevogn hele vejen med ind i fitnesscentret, hvilket sikkert heller ikke er specielt hyggeligt for babyen. Derimod kan det være fint, hvis centret har et område, hvor nogle ser efter barnevognen, imens man er inde og træne.

Lav nogle faste aftaler

Hvis man laver nogle faste aftaler om, hvad man kan tage til, og hvad man må droppe, er det nok nemmere at acceptere, når man må sige nej. Det betyder nemlig, at man omvendt også ved, at man andre gange får lov at tage af sted. Det kan være sundt at lave nogle faste aftaler i forholdet om, hvornår I hver især tager afsted.

Måske synes I allerede, at I også har for lidt tid sammen i en presset hverdag, og der er det måske en fordel, hvis I kan arrangere jeres ting samtidig og få barnet passet imens. Det gør det alt andet lige lidt nemmere.

Lås ikke hinanden i parforholdet

Det er også vigtigt, at I ikke låser hinanden i jeres parforhold. Hvis den ene part gerne vil noget, nytter det ikke noget, at den anden hele tiden sætter sig på halen. Selvfølgelig må man også prioritere, for der følger et stort ansvar med til at være forældre – men det skal bare ikke blive så låst, at man aldrig har mulighed for at gøre de ting, man bliver glade af.

Tag en snak om, hvordan I bedst løser sådan en udfordring, så det ikke bliver nødvendigt at holde hinanden tilbage hele tiden. Det er der ingen, som har lyst til at skulle gøre.

Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts
Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News