New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505

Får dit barn nok kalk i hverdagen?

Som forælder er der en helt masse ting man skal være opmærksom på, når det kommer til børnenes helbred og velvære. Det er blandt andet vigtigt at være opmærksom på, om dit barn får nok kalk i sin kost. Kalk er nemlig nødvendigt for, at dit barns vækst og knogleudvikling. Læs videre her for at høre mere om, hvad du kan gøre, for at sikre, at dit barn får den nødvendige kalk i hverdagen.

Kalktilskud kan være en mulighed

Det er enormt vigtigt, at dit barn får den nødvendige mængde kalk – og kaldet calcium – i hverdagen. Som forælder er det derfor også vigtigt, at du er opmærksom på, om dit barn spiser og drikker de fødevarer, som faktisk indeholder kalk. Hvis du ved, at dit barn behøver mere kalk, kan du supplere med kalktilskud. Find calcium tilskud her.

Det er dog vigtigt at huske, at kosttilskud ikke kan erstatte en varieret kost, hvor barnet indtager kalk. Sørg derfor for, at disse tilskud tages som et supplement, og ikke som en erstatning for de fødevarer, som indeholder kalk.

Disse fødevarer indeholder kalk

Hvis du er lidt i tvivl om, hvorvidt dit barn får nok kalk i sin kost, kan det være en god ide at spise og drikke mere af bestemte fødevarer. Det er for eksempel noget som mejeriprodukter og mælk, der indeholder en del kalk. Du kan derfor gøre det til en vane, at dit barn om morgenen får serveret et glas mælk til morgenmaden.

Der er dog også forskellige grøntsager, som har højt kalkindhold. Kalk findes nemlig også i grove grøntsager som broccoli og kål. Det kan derfor også være en mulighed at benytte mere af dette i madlavningen. Dette er altså ting du kan overveje, hvis du ikke er sikker på, at dit barn får nok kalk i hverdagen.

Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts
Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News