New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505

Find den rette bolig, når en lille ny er kommet til verden

Er du i den lykkelige situation, at du har fået en lille ny? Når familien bliver forøget – eller står over for at blive forøget – med et nyt medlem, kan det være, du skal til at tænke over boligsituationen. Er der nok plads? Er det optimalt med trapper? Hvad med placeringen i forhold til institutioner? De seneste år har der været en tendens til, at børnefamilier flytter fra storbyerne, i takt med at familien bliver større. Der er ganske vist fordele ved at bo tæt på byens puls og byens mange muligheder. Omvendt må du også overveje, om det er en placering, der er ideel for en børnefamilie og børnenes opvækst. Hvis du er i tvivl om, hvad der er det rette valg for dig og din familie, kan du i dette blogindlæg få inspiration til, hvordan du finder en ny bolig, når der er en lille ny på vej.

 

Hus eller lejlighed?

Et af de største spørgsmål vedrører boligformen. Når der kommer små børn ind i familien, ændrer ens prioriteter sig typisk. Det, du før troede, var din ideelle boligform, skal måske revurderes. Det kan eksempelvis være i forhold til, om familien og jeres behov bedst passer ind i en lejlighed med en central placering, eller om I drømmer om et hus med jeres egen have. Er førstnævnte tilfældet, kan du overveje, om du er klar til en hverdag med en baby på den ene arm og indkøbsposer i den anden hånd op og ned ad trapper. Lyder et hus med have attraktivt, så spørg dig selv – og resten af familien – om I vil bruge tid på at ordne have, og hvad der ellers hører til af vedligeholdelse. Samtidig kan det have en betydelig indflydelse på boligvalget, at du forholder dig til, om boligsituationen skal være kort- eller langsigtet. Ønsker du og familien at slå jer ned et sted, hvor børnene får en tryg base hele barndommen? Så er det værd at undersøge, hvilke institutioner der ligger i nærheden. Er der både mulighed for at gå i dagpleje eller vuggestue, og kan barnet senere flytte til en børnehave og dernæst i en skole, der ligger tæt på hjemmet?

 

Boligpriser i storbyer og provinsbyer

Det er ikke kun boligformen, der skal tages stilling til i forbindelse med en familieforøgelse. Boligpriser er for rigtig mange børnefamilier en knast, når det gælder om at finde et sted at slå sig ned. Høje boligpriser kan sætte en stopper for jeres boligdrømme, og det kan betyde, at du og familien er nødt til at gå på kompromis med flere af jeres boligkrav. Er det nødvendigt med flere børneværelser? Er det et must, at der både er en dagplejer eller en vuggestue, en børnehave og en skole i nærheden? Kan du og familien i første omgang vælge en kortsigtet løsning, og når barnet så bliver ældre, kan I finde noget større? I forsøget på at finde en bolig, der passer til netop din familie, kan du først og fremmest kigge på placeringen. Skal jeres nye bolig ligge i en større by, eller kan I med fordel undersøge, hvad de omkringliggende provinsbyer har at byde på? Der kan være rigtig mange penge at spare, hvis familien er villig til at finde et område med en lavere kvadratmeterpris. Finder du og din familie frem til en billigere bolig på trods af en del kompromisser, kan I omvendt glæde jer over, at I formentligt får et større rådighedsbeløb, der giver plads til en masse familieoplevelser.

Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts
Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News