New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505

Find den rette gave til dåben og babyshower

Når livet beriges med børn, så skaber det megen glæde og giver ikke mindst anledning til at holde en række forskellige arrangementer i den forbindelse. Herunder er det i Danmark meget populært at afholde babyshowers for moren, men ligeledes også dåben, som nok er uden tvivl er den mest populære af sin slags. En invitation til disse skønne begivenheder kommer oftest med den gode skik at give en gave, men så melder den næste udfordring sig ofte, fordi hvad bør man give i hhv. dåbsgave og babyshower gave? Denne udfordring står rigtig mange mennesker jævnligt med, hvorfor at vi i denne artikel vil komme med nogle konkrete forslag og råd til hvordan du finder en oplagt gave til enten dåb eller babyshower.

Babyshower – Den store fejring af graviditeten

Babyshower er noget som har haft en stigende popularitet de senere år i Danmark. En dag hvor vi fejrer graviditeten og den snarligt kommende baby. Dette er typisk en begivenhed som finder sted en månedstid før den forventede fødsel. Som med mange andre traditioner, så stammer denne begivenhed oprindeligt fra USA, hvorfor at dagen også har fået det festlige navn Babyshower.

Til et babyshower giver man ofte en gave, men hvad du præcist skal give kan variere rigtig meget. Det kan både være en gave til moren, men det kan ydermere også være en brugbar gave til den lille ny – mulighederne er faktisk rigtigt mange på denne dag.

Internettet er dog heldigvis den moderne redningskrans, hvor rigtig mange sider kan være behjælpelige med at finde den rette babyshower gave. F.eks. har siden tildenlille.dk et stort udvalg, hvor man kan lade sig inspirere og måske være heldig at finde den helt rette gave. Nogle gaver antager man ofte har en vis pris, men lige med denne type af gaver, så er der ikke rigtig noget budget som er passende. Du kan både give en gave til 25 kroner, men samtidigt også købe for 300-400 kroner. Det er selvfølgelig tanken som vægter højest, så blot det at du overvejer at give en gave er rigtig fint i sig selv.

Barnedåben – Den store dag for den lille ny

Dåben er en helt fantastisk dag, som markerer at den lille ny endeligt har fået sit navn. Med en invitation følger ofte den gode skik at give en gave, men hvad giver man lige i dåbsgave? Hvis dette spørgsmål skaber frustration i dit hoved, så kan du ligesom med babyshower gaverne gøre brug af internettet til at suge inspiration til dig.

Ved dåbsgaverne har vi haft kig på et andet dansk site: Gavehylden.dk, som ligesom tildenlille har samlet en rigtig fin oversigt med mulige dåbsgaver både til ham og hende. Gavernes priser svinger fra 20 kroner til 500 kroner, så der burde være rig mulighed for at finde en gave der matcher dit gavebudget.

Husk at gaven er en symbolsk ting

Ofte kan forventningerne til hvilken gave man skal give godt blive store, men du skal blot huske på, at det er tanken bag at give en gave som er skøn. Der er ingen krav til at du skal troppe op med en dyr gave, som du har kørt land og rige rundt efter for at få fat i, men det er selvfølgelig heller ikke forbudt at tænke lidt ekstra over hvad man skal give, det er måske sågar derfor at du læser denne artikel?

Vigtigst af alt er blot, at du er glad for den gave du giver og derefter blot husker at nyde de fantastiske arrangementer som en dåb og babyshower kan være. God fest.

 

Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts
Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News