New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505

Find tid til også at prioritere egne behov, når du er på barsel

Annonce

At være på barsel er en magisk tid, hvor lykkefølelsen af og til synes overvældende, men det er også en tid, som i perioder kan være svær. At være på barsel er på mange måder ligesom at befinde sig i en boble, som man til at starte med håber, der aldrig vil briste. Selvom barselstiden er en lykkelig tid, så er der også mange mødre, der, når barslen er ved at nå sin ende, glæder sig til at komme tilbage til en hverdag, der minder om den de havde, før baby blev født.

At være på barsel

Når man først går på barsel, så føles det som om, at der er uendelig lang tid til, at man igen skal begynde at tænke på arbejde, og hvad der ellers hører hverdagen til, men når først baby er født, så går tiden pludselig meget hurtigt. Uanset om der er 8, 6 eller 2 måneder tilbage af ens barsel, så gælder det selvfølgelig om at nyde tiden fuldt ud, med alt hvad det indebærer.

Hvad indebærer det egentligt at være på barsel? Der er der sikkert mange kommende mødre, der har en idé om, inden de går på barsel. At være på barsel handler naturligvis om at give barnet den bedste start på livet. Har man aldrig været på barsel før, så tror man måske, at tiden på barsel udelukkende går med at våge over barnet, give barnet mad og skifte ble, når det er tid, men barsel handler om meget mere end det.

At være på barsel handler også om at finde sig til rette i rollen som forælder. At blive forældre er en kæmpe omvæltning, og selvom man naturligvis har haft ni måneder til at forberede sig på, at barnet skulle komme, så bliver ens verden alligevel vendt på hovedet, når først barnet har meldt sin ankomst.

Pludseligt skal man lave nye rutiner, og man skal vænne sig til at prioritere helt anderledes. Pludselig er det ikke ens egne behov, der kommer i første række men derimod barnets, og selvom det for mange er en selvfølge, så kan det alligevel være en stor omvæltning. Derfor er det naturligvis også en god idé at finde tid til at sætte sig selv i første række, f.eks. når barnet sover.

At sætte sig selv i første række, når muligheden byder sig

For mange nybagte mødre kan det være svært at finde tid til sig selv, og det tager tid at lære, at det er okay at sætte sig selv i første række, når muligheden for det byder sig.

Derfor kan det være en fordel nogle gange at tilsidesætte huslige pligter, når barnet sover, og i stedet bruge tiden på at lave noget, som man holder af.

Det kunne eksempelvis være at spille online blackjack. Spil blackjack online mens barnet sover, så du kan koble af og nyde lidt mig-tid. Det er ingen skam i ikke at styrte rundt for at nå alt det, du føler, du burde nå, når barnet sover. I stedet kan du jagte gevinster på spillemaskiner, og måske du er heldig at vinde den store jackpot.

Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts
Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News